• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Nur_kara
para istemiyorum öyle çalışırım deseydin alırlardı, durum bu ne yazık ki :mad:

@burhaneddin
Aynen böyle desem alabilirlerdi belki bu kadar düşürdüler mesleğimizi

@glcndgn

Bende bıraktım bi kaç Danışmanlık firmasına ama adamlar tecrübeli eleman arıyorlarmış yeni mezun herkes tecrübeli oluyor ya zaten.sen suan Samsun'da mi çalışıyosun

@Nur_kara Suan ordu ünye de çalışıyorum.Evet herkes tecrübeli istiyor birde bayan olduğumuz için pek istenmiyoruz ya hastalanıyor ya evleniyor diyorlar aktif araç yok diyorlar bunlar çok önemli samsunda 2 sene iş baktım ama durum bu referans olmadan zok zor b sınıfı is güvenliği belgeniz var mı cevre görevlisi belgeniz var mı

Merhabalar,
Kocaeli'de ikamet ediyorum. 1 yıldır iş arıyorum. Çevre görevlisi belgem ve ehliyetim var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Sürekli tecrübesizlik yüzünden reddediliyorum.

@glcndgn
Referans çok önemli dediğin gibi .çevre görevlisi var isg yi aralıkta sınava girip alcam bunlar olsa bile iyi biyere girmek için bunlar bile az.adamlar yabancı dil istiyorlar bide:)

@Nur_kara
Belge belge belge valla ;))) aralıkta bende gireceğim inşallah geçerim sınavı birde şimdi tehlikeli madde güvenlik danışmanı çıktı ona da bir göz atın isterseniz ;)

@glcndgn
@glcndgn

Ins geçeriz sınavı ;)tmgd yi araştırdım da çok zormuş sınavı, çıkmış soruları bile yokmuş doğru dürüst birde isg den daha riskliymis biz önce isg yi bi halledelimde onuda alırız zamanla:)

Artık belge mühendisliğine dönüştük. Cidden ne işimize yarayacağını bile bilmediğimiz belgeleri topluyoruz. Tehlikeli Madde Güvenlik danışmanlığı için de aynı şeyi düşünüyorum. Boşuna alıyormuşuz gibi. Bu belgeyi alıp da Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı olarak işe başlayan var mı?

İnsanlara daha ne olduğu ne işe yaradığı bile bilinmeyen belgeleri aldırıp kendilerine rant sağlayanların olduğu memlekette Tmgd belgesi de İsg gibi bi zaman sonra herkeste olacak ama o da yetmeyecek.

Çevre görevlisi belgesi bile almayan bir çevre mühendisi olarak hiç pişman değilim :)

Gaziantep'te bir firma çevre ve iş sağlığı güvenliği mühendisi aramaktadır.
Genel nitelikler:
Nonwoven sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kalite Güvence Biriminde görev alacak aşağıdaki niteliklere uygun
Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler
-Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmak
-Enaz C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip olmak
-Tercihen ISO 18001 hakkında bilgi sahibi olmak
-Çevre mühendisi olmak veya çevre görevlisi belgesine sahip olmak
-Tercihen ISO 14001 hakkında bilgi sahibi olmak
-İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak
-Fabrika ortamında en az 2 yıl çalışmış olmak
-Tercihen ERP kullanmış olmak
-MS Office Programlarına hakim olmak
-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak
-Gaziantep’te ikamet eden/edebilecek olmak
İş tanımı:
İş Tanımı
-ISG alanında Periyodik Eğitimler organize etmek
-Risk analizi ve risk azaltma çalışmalarını yürütmek
-ISG konusunda yasal mevzuatı takip etmek ve uygulanmasını sağlamak
-Çevre izni kapsamında yapılan çalışmaları yürütmek
Pozisyon Hakkındaki Diğer Bilgiler
Şehir/Ülke: Gaziantep
Personel sayısı: (Belirtilmemiştir)
Firma Sektörü: Tekstil
Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı
Departman: Kalite, Mühendislik, Üretim / İmalat, Denetim/Teftiş
Pozisyon Seviyesi: Orta Düzey Yönetici
Aday Bilgileri
Tecrübe: En az 1 yıl tecrübe
Üniversite Bölümü: Çevre Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği
Yabancı Dil: İngilizce (Okuma: İyi, Yazma: İyi, Konuşma: İyi)

@Melih Coşar Kocaeli, Yalova ve Sakarya bölgelerinde TMGD yapan birkaç tanıdığım var. Ancak tesisler de bu konuda çok çekingen davranıyorlar. Malum yeni bir mevzuat, yeni bir uygulama. Neler olacağı belirsiz.

samsun organize sanayide sampa işletmesi çevre mühendisi alımı yapacağı bilgisi ulaştı bana. Firma tamamen kurumsal, çalışma ve sunduğu olanaklar gayet iyi bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi bilgi olarak geldi bana

@Süheyla Duran

Çevre Görevlisi belgem var ama sadece 1 sene kullandım onun dışında hiç ihtiyaç duymadım. Bu konuda size katılıyorum. Bir sürü belge ve eğitim çıkıyor ve hepsi bana para tuzağı gibi geliyor. Ben de böyle şeylere para dökmüyorum. Bu belgeleri ancak işimde ihtiyaç olursa almayı tercih ediyorum. Onu da firma aldırmalı bence. Alıp kenara koymanın bir mantığı yok. Böyle belgelerin sonu gelmiyor çünkü. Onun yerine mastera, dil kurslarına para harcarım daha iyi, hem de daha çok iş imkanı çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...