• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her meslekte olduğu gibi bu dalda da herşey senin gayretlerine bağlı, şehir engelin olmaz ise iyi kötü kesin bir iş bulursun, şu anki piyasa şartlarına göre de 1600-1900 arası işe girebilirsin, kendini çok iyi geliştirebilir isen tabiki daha iyi maaşlarda alırsın, kendini gerçekten geliştirmiş 5 yıllık arkadaşlarım 4000-5000 de alıyor ama sürünenler de var tabi :)

KÜTAHYA İLİNDEKİ GENÇ GRUP ÇEVRE DANIŞMANLIK İSİMLİ FİRMAMIZA, DANIŞMANLIĞINI YAPTIĞIMIZ ANKARA FİRMALARI İÇİN YARI ZAMANLI VEYA TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK ÇEVRE MÜHENDİSİ ARAMAKTAYIZ. (ANKARA'DA VEYA KÜTAHYA'DA İKAMET EDİLEBİLİR AYRINTILAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR.) ÇALIŞMAK İSTEYENLER CV LERİNİ [email protected] ADRESİNE GÖNDEREBİLİRLER.

Yeni bu sene mezun oldum sizce iş bulabilir miyim abilerim ve ablalarım iyi bilgisayar kullanıyorum office word point gibi aktif kullanıyorum ehliyet var

@Çiğdem Aksoy bu yazı ile ilgili Facebook'ta çok konuşuldu, tartışıldı halen de ekşi sözlükte tartışması sürüyor. Bir yandan adama hak verirken bir yandan da kızıyorum. Hak verdiğim tarafı güzel bir sistem eleştirisi ile liseden hallice üniversitelerin her yerde açılması ve buralarda verilen eğitim seviyesi ile ilgili. Ben de taşra üniversitesinde okudum ve buna hak veriyorum. Üniversite dediğimiz şey bir bilim yuvasıdır. Bilim öğretir, teoriyi anlatır. Ancak işin pratik kısmı ya sahada öğrenilir ya da teknik okullarda. İşte hak vermediğim tarafı da burada: Eskiden üniversite mezunu demek, hele ki mühendis demek gıpta ile bakılmak demekti. Şimdi hepimiz üniversite mezunuyuz ancak bir teknik lise veya teknik yüksek okul seviyesinde değer görüyoruz. Sorun bu ama çözüm yok. Bu kadar üniversite mezunu ne yapılacak şimdi?

Ankara'da danışmanlık sektöründe çalışacak ve danışmanlık işi gereği sık sık il dışı seyahatlerini kaldırabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

@Sinem Malkoç haklısınız yalnız aramakla olmuyor. Hırs, çalışma isteği, işini sevmek, güleryüzlülük, girişkenlik ,çevre biriminin hangi alanında çalışmak istediğini bilmek, gibi bu maddeler uzatılabilir. Haklısınız.

Merhaba Arkadaşlar, çevre mühendisiyim Samsun'da ikamet ediyorum ve is arıyorum ama bulamiyorum.yardimci olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...