• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AKÇEV MÜHENDİSLİK ANKARA'DA LABORATUVARDA ÇALIŞACAK YENİ MEZUN ÇEVRE MÜHENDİSİ ARIYOR..YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DİYOR AMA BANA SÖMÜRÜLMEK ÜZERE GİBİ GELİYOR..TEKLİF ETTİKLERİ MAAŞI ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU..

Denizlide ikamet etmekteyim. Çevre Görevlisi Belgesine sahip Çevre Mühendisiyim. Aktif araç kullanıyorum, seyahat engelim bulunmamakta. İş arıyorum.

İstanbul'da ikâmet etmekteyim. Çevre görevlisine sahibim, aktif olarak araç kullanabiliyorum ve B sınıfı ehliyetim mevcut. Staj dışında iş tecrübem bulunmuyor. İstanbul (Avrupa/Asya), Çorlu bölgelerinde iş aramaktayım.

Dokuz Eylül Üniversitesinden yeni mezun oldum. Yeni mezun olduğumdan dolayı çevre görevlisi belgesine sahip değilim. Aktif olarak araç kullanıyorum. Sigara kullanmıyorum. İzmirde ikamet ediyorum. İnsan ilişkilerine önem veren, problemlere çözümler bulabilen ve etkili iletişim kurabilen biriyim. Bana uygun iş ilanlarını değerlendirmek isterim.
Şimdiden teşekkürler,
Saygılar.

Düzenli Depolama Tesisleri Saha Yönetimi ve İşletme eğitimine girip, başarılı olmuş arkadaşlar var mı?

Ben DİYARBAKIR ve çevresinde iş arıyorum. çevre görevlisi ve C sınıfı İş Sağlığı ve güvenliği Uzmanıyım. Şuan Askerim,
19 Temmuzda Askerliğim Bitmektedir. Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

ANKARA KAZAN KERESTECİLER SAN. SİTESİNDE TEHLİKELİ ATIK GERİ KAZANIM, ÖTA GEÇİCİ DEPOLAMA TEHLİKESİZ ATIK TOPLAMA AYIRMA VE ELEKTRONİK ATIK GERİ KAZANIM TESİSİNDE ÇALIŞABİLECEK, SEKTÖR DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİRLER...

ACİLL..

Gaziantep İlinde faaliyet gösteren Ambalaj Atığı TAT ve GDT, Tehlikesiz Atık TAT ve GDT tesisi için Çevre Görevlisi bay/ bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır.
Tel: (507) 992-5190

Merhaba ben de yeni mezun Çevre mühendisiyim.İStanbul da yaşıyorum.İş arıyorum .Yardımcı olacak Arkadaşlara şimdiden teşekkürler ..

Bende iş arıyorum çevre görevlisi belgesini almadım henüz İstanbul'da Ankara'da Adana da Kayseri'de çalışabilirim

Arkadaşlar, Selçuk üniversitesinden son senemi bitirdim fakat bir iki dersten dolayı diploma alamadım maalesef uzadı. Yazın Ağustos'tan sonra Bursa'ya taşınacağım ve bir dönem boyunca Bursa'da çalışabileceğim bir yer düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı acaba? Bursa'da bu şeklde çalışabileceğim iş imkanları varmı?

merhaba abıler ablalar. ben üniversite tercihime cevre muhendıslığını eklemek ıstıyorum. yalnız mezun olduktan sonra iş bulamama ve dıyelimki buldum az maas korkusu var nolur yardımcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...