Firmamızın büyüyen kadrosunda görev alacak yeni çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. Aşağıdaki kriterleri sağlayan kişiler başvurularını aşağıdaki adrese iletebilirler.
Çevre Görevlisi Pozisyonu için Genel Nitelikler
Ø Üniversitelerin Çevre Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Kimya vb. bölümlerinden en az lisans derecesi ile mezun
Ø Tercihen Çevre süreçlerinde deneyimli veya deneyim sahibi olmak isteyen,
Ø Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çevre Görevlisi sertifikasına sahip,
Ø Tercihen üretim süreçlerine hakim, risk değerlendirme, acil durum yönetimi, iç denetim vb. konularında bilgi sahibi,
Ø MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
Ø Değerlendirme yeteneği kuvvetli, empati kurma ve ikna kabiliyeti olan
Ø İletişim kurma, öncelik belirleme, zaman ve proje yönetimi alanlarında yetkin, çoklu görevleri yönetebilme becerisine sahip
Ø Tercihen Kocaeli il sınırları içinde ikamet eden,
Kimyasal Satış & Danışmanlık Pozisyonu için Genel Nitelikler
Ø Üniversitelerin Çevre Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Kimya vb. bölümlerinden en az lisans derecesi ile mezun
Ø Tercihen Su şartlandırma kimyasalları konusunda satış ve danışmanlık tecrübesi olan veya deneyim sahibi olmak isteyen,
Ø Tercihen üretim ve laboratuvar süreçlerine hakim,
Ø MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
Ø Aktif olarak araç kullanabilen,
Ø Değerlendirme yeteneği kuvvetli, empati kurma ve ikna kabiliyeti olan
Ø İletişim kurma, öncelik belirleme, zaman ve proje yönetimi alanlarında yetkin, çoklu görevleri yönetebilme becerisine sahip
Ø Tercihen Kocaeli il sınırları içinde ikamet eden,
İşin Kısa Tanımı
· Organize Çevre yönergelerine uyumu garanti altına alacak tüm çalışmalarda aktif rol almak
· İlgili mevzuat kapsamında izin,ruhsat,lisansvb.gerekliliklerinitakipetmekvezamanındayenilenme süreçlerini gerçekleştirmek,
· İç ve dış denetimlere yardımcı olmak
· Personel eğitimleri düzenlemek ve eğitim kayıtlarını takip etmek,
· Danışmanlığı yürütülen noktalarda periyodiksahakontrolleri ve analizleri yapmak,raporları hazırlamak ve çözüm önerileri sunarak aksiyon planları oluşturmak,
cv mail için:
[email protected]
forumdan gerekli bilgileri alabilirsiniz. Kocaeli'nde Marka firma Organize Çevre