• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parola Grup bünyesinde hem çevre danışmanlığı hem de ortak sağlık güvenlik birimi olarak Çerkezköy, Silivri, Vakıflar bölgelerine hizmet vermektedir. [email protected] adresine cv'leri mail atarsanız sevinirim.

merhabalar arkadaşlar;
içme suyu arıtma tesisleri ve atıksu arıtma tesisleri ile ilgili proje hazırlayan ve çizim yapan tecrübeli çevre mühendisleri aranıyor.konu çok çok acildir. iş yeri Tekirdağ merkez dir. Tekirdağ'da ikamet edebilen ya da ikamet sorunu olmayan bay/bayan farketmez. cvleri lütfen [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir. iyi çalışmalar dilerim.

bi düşünelim senden başka çevre mühendisinin olmadığı bir bölümden bahsediyoruz yapılacak işleri bir sayalım bakalım neler varmış proje yazıp çizim yapılacak altına da bu iş olmuştur onay verdim denilip tüm sorumluluk üzerine alınacak önceden çizilmiş projeler yorumlanacak doğrusu yanlışı bulunacak değerlendirilecek ihale çalışmalarında görev alınacak iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek olacak daha saymadığım irili ufaklı işler de vardır elbette böyle bir işin altından kalkarım diyorsan neden olmasın :)

Yeni mezun oldum iş arıyorum ama bulamıyorum tecrübem haliyle yok ama tecrübem yok diye işte bulamıyroum :) nerden edincez bu tecrübeyi :0

@Çiğdem Aksoy

:) tabi işi öğrenmeden altına imza atamam atıcak olan vardır tabiki de risk meselesi sonucuna katlanmak gerekli. mesela işi öğrenebileceğimiz staj gibi bir şey olsa o da olur teski gibi bir yerde ben ona da raziyim. parasında değilim sonucta.

Çevre Görevlisi belgem ve ehliyetim var.Aktif araç kullanabiliyorum.kayseri sivas veya istanbulda iş arıyorum? Yardımcı olabilecek var midir?

hiç bir mühendislik dalında yoktur ki okuldan mezun olsanda para yatırıp aldığın ve o belge olmadan işe giremediğin, yanında İSG&Kalite olmadan asla olmayan vs. vs. mesleğimizi o kadar ayaklar altına aldılar ki; bir fabrikada yeni başlayan vasıfsız bir işçiden farkımız kalmamış. Bakanlık danışmanlıklara ne akredite laboratuvar gibi fiyat tarifesi getiriyor ne de teşvik edici herhangi bir yönetmelik yayımlıyor. ben 16 çevre mühendisinin yapacağı işi yapabiliyorum. yoktur dünyanın hiçbir yerinde böyle bir mühendislik. danışmanlıkta tecrübe kazansanıyorsun ama okulda öğrendiklerinin %20 sini kullanıyor ya da kullanmıyorsun. o yüzden tecrübe 2. planda kalıyor. böyle bir mesleğimiz var malesef!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...