• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı durumdayiz ben bu yilda girdim :) RTÜK uyarmadan özele geçelim sohbet odasina döndü burası :-/

@Şeyma Huyut Eyigün Şeyma Hanım Memlekette Çalışmak İştiyorum Yoksa Dışarda İş Bulurum Önceliğim Burası Yoksa Mecburen İstanbul Ankara Tarafına Gideceğim İnşlh Gerek Kalmaz :) :)

Merhaba arkadaşlar yeni geçen sene(2014) mezun oldum askerliğimi bu yıl yaptım iş arıyorum ilgilenebilen arkadaşlar veya firmalarda ihtiyaç duyan arkadaşlar olursa çok mutlu olurum

arkadaşlar şöyle söyleyeyim o halde yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem. izmir ve aydında geri dönüşüm firmasında çalıştırılacak .çevre görevlisi belgesi olması şart arkadaşlar cv nizi açıklayıcı olarak atarsanız degerlendirilip dönüş yapılacaktır teşekkürler.

yeni mezun çevre mühendisiyim, istanbul avrupa yakasında yaşamaktayım. kasımdaki çevre görevlisi için ön başvurumu yaptım, eğitim açılır açılmaz belgemi almak için gerekli işlemleri yapacağım. uygun gören büyüklerim iletişime geçerse sevinirim.

İş başvurusunu güncelleyelim. Yeni mezun oldum. Çalışabileceğim iller Tekirdağ ve Bursa ilgilenen arkadaşlar bana 05392153994 nolu numaradan ulaşabilirler.

@makres.409 , @Aydın Özkök , @Hasan Kumaş

İş arayan ve özellikle yeni mezun olan arkadaşlar;

İş aradığınızı buradan paylaşmanız çok doğru ve akıllıca bir davranış. Fakat bunun yanında, naçizane tavsiyem -eğer şimdiye kadar yapmadıysanız- güzel, elle tutulur bir özgeçmiş hazırlayıp, iş aradığınız illerdeki özellikle geri dönüşüm firmaları, danışmanlık firmaları ile iletişime (telefonla ya da mail yolu ile) geçerek özgeçmişinizi bu firmalara da iletmeyi deneyin. Belki birisi henüz ilan vermemiştir ama tabiri caizse el altından personel aramaya başlamıştır ve siz de ona denk gelirsiniz. Kısmet ;)

@Fatma Gül Es evet umarız sizin düşündüğünüz gibi kıyıda köşede vardır bir şeyler :)

Çevre mühendisliği bölümünden yeni mezun oldum.Özgeçmişim ekte mevuttur.Çalışabileceğim iller Bursa ve Tekirdağ. Genç ve dinamik bir mühendis adayı olarak bekleyiş içerisindeyim.

Ekli dosyalar

• cv.doc
    109.5 KB · Görüntüleme: 94
Ankara da ikamet eden danışmanlık sektöründe çalışacak çevre görevlisi belgesine sahip deneyimli, deneyimsiz çevre mühendisi arıyorum. Ehliyet ve uzun yol deneyimi olmazsa olmaz. Araştırmayı seven, çözüm odaklı meslektaşlarım benimle [email protected] adresinden irtibata geçebilirler. Kurumsal mail adresinin verilmemesinin sebebi ilana gizli çıkmam gerekiyor. İyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...