• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Eğitim tutanakları hemen yüklenecek mi ? Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

@Betül Güngör
"Sisteme 01.01.2015 tarihinden sonraki raporlar yüklenecektir!Daha önceki raporlar yüklenmeyecektir."
01.01.2015'ten sonra eğitim yaptıysanız yükleyin.

@Bilal Efe Aydın

Gayet iyi görünüyor, elinize sağlık

Arkadaşlar geri dönüşüm konusunda firması olan kimse varmı, iç tetkk raporunda diğer kısmına diğer yönetmeliklere göre de değerlendiriyorum da, galiba kısır kaldım biraz bu aşamada.

Aylık Çalışma Takvimi Formatını ekliyorum arkadaşlar isteyen faydalanabilir.

http://www.firma10.com/logo/5705.jpg
MUSTAFA DEMİRCİLER
Çevre Mühendisi/ Şirket Müdürü

Aylık Çalışma Takvimi Örnek Formatını Ekliyorum arkadaşlar isteyenler faydalanabilir.

http://www.firma10.com/logo/5705.jpg
MUSTAFA DEMİRCİLER

Çevre Mühendisi/ Şirket Müdürü

Ekli dosyalar

• AYLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ FORMATI MARİDA ÇEVRE DANIŞMANLIK.xlsx
    38.9 KB · Görüntüleme: 577
  • AYLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ FORMATI MARİDA ÇEVRE DANIŞMANLIK.xlsx
    38.9 KB · Görüntüleme: 316
Arkadaşlar çalışma takvimleri iyi güzel çok anlaşılır ama; bu takvimler çevre görevlisi bazında. yani bir firmada 3 çevre görevlisi(en az) çalıştığını düşünecek olursak, her çevre görevlisi için ayrı ayrı takvim yüklemek gerekecek ama sisteme tek bir pdf yüklenebiliyor. ya alt alta her çevre görevlisi için takvim hazırlayacağız ya da her çevre görevlisinin ziyaretlerini aynı takvimde göstereceğiz diye düşünüyorum.

Bahsettiğim dosyaların örneklerini ekte veriyorum.

Ekli dosyalar

• TAKVİM.pdf
    214.1 KB · Görüntüleme: 332
  • TAKVİM.xlsx
    157.8 KB · Görüntüleme: 256
madem tek pdf olması lazım ozaman tek pdf dosyasında bütün takvimleri hazırlarsın yüklersin tek pdf 3 yada 4 sayfa olur ozaman.

@Hatice Tekcan

Bakanlık bugün açıklamış. Aylık rapor bir önceki ayın son 10 günü içinde yüklenir diye. Bu kapsamda aylık ziyaret takvimini şubat ayı için ocak ayının son 10 günü yükleyeceğiz. Açıklama bu yönde...

@Hatice Tekcan
Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre
Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik;
MADDE 10 – (1) Çevre görevlisi;
b) İşletmeye hizmet vermeye başladığı tarihten itibaren her ay aylık faaliyet raporunu hazırlamak, bu raporları en geç takip eden ayın on beşine kadar işletme sahibine veya sorumlusuna sunmak ve sisteme yüklemekle,
;)

Arkadaşlar,
Dün Bakanlık ile yaptığım görüşmeye göre; Çevre görevlisi belgesine sahip olan meslektaşlarımızın vize eğitimleri yıl bazında gruplar halinde olacakmış. Eğitimler bağlı olduğu illerde mi olacak diye sorduğumda henüz karar verilmediğin öğrendim. Önümüzdeki ay 2010 yılında Çevre görevlisi alan meslektaşlarımız için düzenlenecekmiş.

@Tijen Canişcioğlu

Düzeltiyorum arkadaşlar. önümüzdeki ay 2010 yılında belgesini alan arkadaşlarımız için eğitim tarihi bildirilecekmiş.

2014 yılının iç tetkiği ağustos ayında yapıldıysa bu sistemde ağustostamı yükleme yapacağız yoksa ocakta hepsine iç tetkik yüklememiz gerekiyomu?

@Ozan Dinçer

Arkadaşlar danışmanlık bazında danışmanlık sisteminde yazan yazıda 01.01.2015 tarihinden sonrası dikkate alınacaktır diyor. Yani önceki hazırlanan raporlar dosyada kalacak. Diyelim ağustos 2015 te iç tetkik hazırladınız. Bu içtetkiği eylül ayının 15 ine kadar sisteme yüklemekle yükümlüsünüz...

Merhabalar arkadaşlar ben tat firmasında tam zamanlı olarak çalışıyorum. Aylık faaliyet raporları ve diğer belgeleri sisteme yükleme konusunda nasıl bir yol izlemem gerekiyor.