• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Öğlenden önce sisteme giriş yoktu ORA-12541: TNS:no listener hatası verdi... ondan sonra sisteme giriş oldu kimlik bilgisi hatası veriyordu, işlem olmuyordu. şimdide sistem gitti.

@Olgaç Sürmelihindi
güncellemeyi denedik ama hatalı diyor... tc no yu girince bu numaralı kullanıcı yoktur diyor. Sanırım bu hatadan dolayı güncelleme için kapatıldı. danışmanlık firmalarının sayfalarındada görüntülerde hata oluyordu.

düzeldi sistem, sanırım geriye aldılar bilgileri.

izin lisans sürecinde başvuruda bulunduğumuz bir firmada eksiklikler giderilmediğin izin lisans başvurumuz iptal olmuş ve yeniden başvurmamız istenmiştir. bu durumda daha önceden aldığımız belgeler iptal olmumu sayılıyor yani misal çed görüşünü yeniden mi almalıyım
bide bakanlığın sitesinde iç tetkikle ilgili iki farklı form var biri iç tetkik formatı bir tanesi iç tetkik raporu bunlardan hangisini baz alarak tetkik yapmalıyız

@morgul

ÇED'e kadar dönemeyeceksiniz. Şuanda GFB'niz de iptal olmuş durumda.. o sebepten il müdürlüğü yazınızı güncel olan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğine göre yeniden almanızda fayda olacaktır.. İl Müdürlüğü yazısının 1 yıl geçerlilik süresi var artık.. Kolay gelsin:)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

bu linkte bulunan formatı dolduruyorum..

daha başlamadı yükleme. Sisteminizden girip tesis işlemleri sekmesinden tesis bilgileri kayıt butonuna tıklayarak karşınıza işletmeler çıkacak oradan işletmeyi seçip sağ üst köşede tesis raporları çıkacak

Bir firmam için hazırladığım aylık denetim tutanağı ektedir. Çok ayrıntıya girmeden hazırlıyorum il müdürlüğü de tutanakları incelendi bir sorun çıkmadı. olmayan alanlar ile ilgili olarak tire çekip geçebilirsiniz veya kapsam genelinde olmayan durum için kısaca yapılmamaktadır. yada başvuru yapılmalıdır gibi kısa yazılabilir diye düşünüyorum

@deryaozyurt

bak yeni dikkat ettim ona oradaki yönetmeliğin adı değişecek ve yeni yönetmelikteki kapsamı yazılacak.

Ekli dosyalar

• maden.pdf
    88.5 KB · Görüntüleme: 265
aylık çalışma takvimi, iç tetkik ve raporların yüklenmesi için sistem açılmış...

Danışman firma sayfasında "Uygunsuzluk Raporu" yükleyeceğimiz bir yer mevcut. Bu rapor nasıl bir formata sahiptir, Bakanlık bunun formatını yayınladı mı? Bilen var mı?

Ayrıca Aylık Çalışma Takvimi için de bir format yok. Herhalde kafamıza göre takılacağız :)