• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Aylık çalışma takvimi için bir süre varmıdır? yani şimdi ocak takvimini ne zamana kadar yüklemeliydik o_O yada ocak sonunda şubatı yükleyerekmi başlıcaz?

Uygunsuzluk raporu ile ilgili bir formata sahip olan var mı acaba?

@Melih Coşar
Melih bey merhaba,
Sabah aylık program ve raporların sisteme yüklendiği ile ilgili bir mesaj yazmak istedim forumumuzdan. Belli bir sayının altında mesajım olduğu için yazamayacağımı belirten bir mesaj aldım ve mesaj yazamadım. Ve forumdan bu konuyu aktarabileceğim, yardım alabileceğim hiçbir mail adresi de bulamadım. Bu nedenle konu ile bir alakası olmamasına rağmen buraya yazmak zorunda kaldım. Pek hoşuma gitmediğini de belirtmek istiyorum, bir soru sormak ya da sizlerle belki o an için önemli bir mesaj yazmak istesem yazamayacak mıyım veya yazamayacak mıyız?

bugün soru sorup cevabı kendim bulma günüm sanırım :)
danışman firmalarda kişisel bazlı izin lisans sayfasından değilde danışmanı olduğumuz firmanın izin lisans sistemi üzerinden aylık tutanakları yükleyeceğimiz kısımlar açılmış...!

@hepaistos

bizim geçen seneden beri kullandığımız bir format var aslında ama belki faydası olabilir.tutanağa yazamamızın sıkıntı olabileceği anlık uygunsuzlukları firmaya beyan ettiğimiz bir format.

Aylık denetim takvimim de ektedir. gerçi suan iworkbetter sistemine geçtik ama lazım olabilir

Ekli dosyalar

• arıtma tesisi.xlsx
    189.7 KB · Görüntüleme: 177
  • TAKVİM.xlsx
    154.9 KB · Görüntüleme: 196