• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Arkadaşlar Merhaba,

Sizin de bildiğiniz gibi Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği ile tesislerimizin Ek-1 ve Ek-2 listelerindeki yerleri (no'ları) değişti. Fakat tesislerin çedi, izni vs. eski no'lar üzerinden çıktı. Bu durumda Aylık Değerlendirme Tutanaklarındaki "ÇKAGİLHY Kapsamındaki Yeri" kısmını yeni yönetmelikteki no'lara göre mi düzenleyeceğiz?

@deryaozyurt
Yönetmelik Eylül ayında değiştiği için yeni Ek 1-2 no'larına göre,Eylül ayı tutanağı ile düzenlemesine başlayabilirsiniz.

@deryaozyurt

Pardon Ekim diyecektim. Yönetmelikde işletmeye hizmet vermeye başladığı tarihden itibaren her ay aylık değ raporunu hazırlamak,bu raporları en geç takip eden ayın 15'ine kadar işletme sahibine vermek dediği için.Ekim ayı tutanaklarında denetleme tarihini Kasımın ilk iki haftasından birini gösterip,Ekim ayı tutanağınıda değiştiriebilirsiniz.

Tabi bu sizin tercihinize kalmış.

@deryaozyurt

Yönetmelikte de geçici maddede belirtildiği gibi eski başvurular eski yönetmelik üzerinden devam ettirilir. Başvurusu ÇKAGİLHY'e göre olanların kapsamları da ÇKAGİLHY'e göre yazılmalı bence aylık raporlara. Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğine göre görüş alınanları da yeni ek kapsamlarına göre değerlendirilir. ÇKAGİLHY de ne belirtiliyorsa ben hala onu yazmaya devam ediyorum.. Tesislerin kapsamları İl Müdürlüğü Uygunluk yazısında belirtiliyor, orada ne yazıyorsa o..

@İpekszksn
Ekim ayı Aylık Değerlendirme Raporunda dediğiniz şekilde değiştirdim. Sonuçta 1 Kasımda devreye giriyor ve ekim ayının raporunu Kasımda hazırlıyoruz.

@Erol Dlklnc

bu kısım bizde de sıkıntı oluyor,
masraflar artıyor, rekabet gücü azalıyor, sisteme çekmek yerine sistem itici olmaya başlıyor sanki bir noktadan sonra,,
merdiven altları da bıyık altından size kıs kıs gülüyor,,,

aşamalı olarak onlarada denetim yapılmalı,
nasıl olsa kayıtları var, ne iş yaptıkları belli,
niçin denetlenmiyorlar? bu kısmın cevabı çok ama adaletsiz bir dağılım olmakta sanki,,,

@Emine Erdem

kagıthane devlet hastanesi, gelişim hastanesi, nevsehir devlet hastanesi,kozaklı devlet hastanesi, ürgüp devlet hastanesi,kaman devlet hastanesi,mucur devlet hastanesi, ahi evran kırsehir devlet hastanesi ...... soru neydi o_O :)

Merhaba arkadaşlar, çevre bilgi sisteminde -atıksu bilgi sisteminde güncellemeleri ne sıklıkla yapıyorsunuz bir de proses bilgileri kısmında ilk çıkan sayfada kullanılan su miktarları bulunmakta(proses, kullanım, soğutma suyu vb.) o kısmı ne zaman güncellemek lazım.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler....

@Ali Can Dalgıç
Hastanelerde iç tetkik hazırlanması hakkında sorularımız vardı, iç tetkik formatı daha çok endüstriyel faaliyet yapan işletmelere göre tasarlanmış. Hastaneye uydurmakta zorlanıyoruz açıkçası. Sıkıntımız buydu : )

İstediğiniz zaman elimden geldiğince yardımcı olabilirim.Hastanelerde bu konular dışında daha önemli konular var.Bu konuda çok kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum yanlış da olabilir kabul ederim.

Merhaba
iç tetkik raporu ve iç tetkik formatı adı altında iki farklı form var hangisini doldurmamız gerek ve ek kısmında bulunan iç tetkik tutanağının içeriği nasıl olmalı
yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar Merhaba,

Çalışan arkadaşlarımızdan bir tanesi kendisine tanımlı firmaların aylık değerlendirme raporlarını hazırlamadan işten ayrıldı 12'si itibariyle. O ay için aylık değerlendirme raporlarını çevre koordinatörünün hazırlaması uygun mudur sizce? Yönetmelikte bu konuyla ilgili herhangi bir maddeye rastlamadım.