• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Yönetmelikte aralık ayının aylık değerlendirme tutanağını ocak ayının 15ine kadar yüklememiz gerektiği yazıyor. Yani bu gün son. Ancak diğer taraftan sistemde 1/1/2015 öncesi raporlar yüklenmeyecek yazıyor. Ben her ihtimale karşın yükledim aylık değerlendirmeleri. Farklı bir yorumu olan arkadaşım var mı?

Açıkçası ben sadece aylık takvimi yükleyeceğim. Ve oluşturduğum 01.01.2015 tarihinden sonraki aylık ziyaretleri. 2014 yılına ait bir şey yüklemeyeceğim. Yani ben kendim öyle yapmayı düşünüyorum.

Aralıktaki raporları ocak 15'e kadar iş verene iletmemiz gerekiyor, sisteme yüklememiz gerekiyor doğrudur. bende aralıkta olanı o ay içerisinde imzalatıp, dosyama koydum. aralık ayına dair birşey yükleme yapmayı düşünmüyorum. @Didem Çelebi 'ninde dediği gibi 2015 Ocak'tan itibaren olanları yükleyeceğim bende.

Ben de Aralık ayı ile ilgili herhangi bir belge yüklemeyeceğim. Bu ayın 20 sinden sonra aylık takvimi yükleyerek açılışı yapmayı düşünüyorum. :)

Arkadaşlar çok kasmayın derim, bakanlık 1.1.2015 tarihinden sonrası dikkate alınacak dediyse öncesini koyun dosyanızda kalsın. Ocak ayı raporlarını şubat 15 e kadar şubat firma ziyaret planını da ocağın son 10 günü yükleyin yeterlidir ki bakanlıkta aynı şeyi söylemiş zaten. Siz bakanlığın yayınladığı yönetmeliğe dayanarak girişlerinizi yaparsanız yorum farkından dolayı bakanlık firma kapatıp çevre görevlisi belgesini askıya almaz...

Yönetmelik maddesinde "çalışma planı" diye geçiyor fakat yapılan duyuruda "çalışma takvimi" olarak yazılmış ve sistem de o şekilde gözüküyor.

Bana sorarsanız bu bir tutarsızlıktır. Keza plan ile takvim çok farklı kavramlar. Plan dediğimizde yapılacak çalışmaların neler olduğu anlaşılır.

Bilmiyorum var mı benim gibi düşünen?

bence doğrusu çalışma takvimidir. Çünkü tesise gittiğimde yapacağımız veya yaptığımız şeyleri aylık raporlara yazıyoruz.

@Emine Erdem

Doğrudur hemfikirim ama yönetmelikte yanlış ibare kullanılmıştır.

firmada tam zamanlı çalışanlar için süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan var mı arkadaşlar. sayfamda rapor ekleyemiyorum.

Arkadaşlar Merhaba;
Bu konuyla ilgili herkes bir fikir söylemiş birazda ben kafanızı karıştırayım :) ben aylık çalışma takvimini yükledim ancak hiç buraya bakmamıştım mesela herhangi bir firma için 1-4 yazdım yani tam gün belirtmedim ve takvimi sisteme yükledim sıkıntı olur mu?

Tutanakları yüklemeye gelince ben şubatın ilk haftası ocak ayını yükleyeceğim ancak bu tutanak formatı ve uygunsuzluk tutanağı kafamı çok karıştırdı.. ekte gönderdiğim örnekler doğrumudur? cvp bekliyorum nolur net bir cvp verin bir sürü firma var ocak ayını tamamlamam lazım :( :( :(

Ekli dosyalar

• Aylık Değerlendirme.doc
    71 KB · Görüntüleme: 182
  • Aylık Değerlendirme.doc
    71 KB · Görüntüleme: 150
  • Uygunsuzluk Tutanağı.pdf
    287.2 KB · Görüntüleme: 150
firmada tam zamanlı çalışanlar için süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olan var mı arkadaşlar. sayfamda rapor ekleyemiyorum. bu gün son günse acil yardım :)

@KübraEyrek

Kübra hanım bakanlığın sayfasında aylık raporun ve iç tetkik raporlarının formatı mevcuttur. ona göre doldurduğunuz sürece sıkıntı olmaz. sonuçta herkes bakanlığın yayınlamış olduğu formatı kullanıyor.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu linkten görebilirsiniz..

Teşekkür ederim Emine Hanım bende bu formatta dolduruyordum içim rahatladı.. Çalışma takvimi konusunda bilginiz varmı bi sıkıntı olur mu benim yüklediğim şekilde

@Emine Erdem

Belge formatlarının değişim tarihini biliyor musunuz? Ne kadar süreden beri bunlar kullanılıyor? Ben ıskaladım galiba..

İndirdiğim formatların son kaydedilme tarihi de haziran ayını gösteriyor. Teşekkürler. 6 aylık kayıp var. 16.06.2014 tarihinde duyurulmuş.

@KübraEyrek

Çalışma takvimine neden saat aralığı yazdınız. Yönetmelikde tam gün çalışmasını sağlamakla ilgili bir ibare var,danışmanlar için

@Uğurhan Korkmaz

Sisteme Ocak 2015 itibaren yüklendiği için bir kaybınız yok.