• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

Mustafa Bey,
izin lisans sistemi gereklilikleri olan dosyaları (digital imza,java v.s.) bilgisayarınızda güncelleyin, arada bunu yapmak gerekiyor. Güncellemenin ardından tekrar deneyin.

arkadaşlar merhaba,
geri dönüşüm ( elektrik elektronik atıklar) firmasına hizmet vermekteyim. Danışmanlık kapsamında lisansı, atık yönetim planı, eğitimler vs. yapıldı. Ancak bundan sonrası için ne yapabilirim. Önerileriniz varmı??

@Didem Çelebi
yangın tatbikatı yapılmasını söyleyebilirsiniz. işçilerin özlük dosyasında eksiklik varsa tamamlanmasını söyleyin, işçiler eldiven ,maske vb gereçleri kullanıyor mu onların takibini yapabilirsiniz.

arkadaşlar tesis suyunu dereden pompalıor, ancak isu sayaç takmış. bu durumda sorun olurmu??? yani dereden kullandığı için izin alması gerekmezmi?

dsi ile görüşüyorum şuan hala. ve derlerki dere göl kaynak suları kullananlar havza yönetim biriminden iizn almak zorunda. ki birine bağladılar onunla görüşebilsem kesin bilgi veririm :D

Arkadaşlar yerlatı ve yerüstü tüm dular DSİ ye aitttir. İzin almadan gerekli protokolü yerine getirmeden ve ücretini ödemeden hiç bir suyu kullanamazsınız. Kuyu açsanız da aynısı geçerli dereden çeksenişz de.

@CMNet Okuru
ewet aynen. devlet korumasında sonuçta.
ki suyun olmadığı şu zamanlarda artık yağmur sularını toplama kanalı yapılıp onlar için bile izin istencek. geçen projesi konuşulyordu.

Bildigim kadarıyla DSİ İstanbul'da İSKİ Kocaeli'nde İSU'ya yetki devri yapmıştır. bununla ilgili olarak yüzeysel suların ve yer altı suların kontrolü onlardadır. denetleme, izin ve diğer işlere bakabiliyorlar.