• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

merhaba arkadaşlar
yeni ambalaj sistemine fatura yüklerken oldugu gibi mi yüklemeliyim yoksa gizlemem gereken bişey var mı?
iyi çalışmalar.

Sistem iyice karışmış durumda.Biz daha sisteme eylül ayı dan beri veri girişi yapamadık.Bir kademe olsun ilerleme yapan arkadaşlarımı kutluyorum.Bu durumu resmi yazıya dönüştürmede çare buldum.sistemde toplama,ayırma,toplama-ayırma diye ayırmış bilen arkadaşlar varmı?

merhaba

ahşap geri kazanım tesisinden ahşap satın aldık. faturasını ambalaj bılgı sıstemıne mı işlemem gerek tehlikesiz atıga mı?

Çözüm önerilerini derleyelim:

Piyasaya Süren bildirimi yapamayan arkadaşlar tesislerinin başka şubeleri var mı onları bir gözden geçirsin. O şubelerden veya merkezin ambalaj beyan giriş kodu ve şifresi ile yapılabiliniyor. Tüm şubelerin bildirimini tek bir kullanıcı kodu ve şifre üzerinden yapılabiliniyor.

Şubesi olmayan arkadaşlar ise bağlı oldukları İl Çevre'den Ambalaj Bilgi sistemini online çevre üzerinden açarak bildirimlerini yapabilirler.

Şimdilik özetleyeceklerim bunlar. Herkese bu ay bolca sabır ve başarılı bildirimler dilerim.:)

arkadaşlar merhaba
ek-8b sisteminden onay yapabilin var mı?
bana sürekli şekildeki gibi hata mesajı geliyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    13.1 KB · Görüntüleme: 50
mrb arkadaşlar
TAT ek7 bildirimleri ile ilgili
Ek7b ve Ek7c bildirimleri yapılırken ek7c fire ve stok bilgilerine ne giriyoruz?

@ahmedo
evet olur bence. orjinali varsa onu taratmak daha makbul tabi.

arkadaşlar merhaba
ek-7c den gönderdiğimiz çıkış bildirimleri hala onaylanmadı firmaları arıyorum hata veriyor diyorlar bu sıkıntıyı nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar, sistem girişlerinde e-imza zorunluluğu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Sadece Ek-8 ve Ek-7 için mi yoksa Ek-4, Ek-5 ve Ek-6 'yı kapsıyor mu?

Birde Çevre bilgi sistemini açtırmış olmamıza rağmen hala sistem entegre edilmemiş. Geçmiş bildirimler gözükmüyor ve kasım 2015 den bu yana giriş yapılamıyor. atıkambalaj.csb.gov.tr de bildirimler gözüküyor ancak geri kazanım tesisleri için çbs den giriş yapılacağı için giriş yapmıyoruz. Ne olacak bu sistem?

Merhabalar.

Ambalaj atığı toplama-ayırma tesisinde çalışıyorum. Ek-7 beyanlarının yapılabilmesi için 2 hafta önce kullanıcı kodu ve şifre talep ettim, şifre bugün verildi. Sisteme girdiğimde bomboş bir ekran çıkıyor karşıma. Benzer sorunlar yaşayan var mıdır?

merhabalar ksım 2015 bıldırımlerını yolladım ıl mudurlugu tarafından onay verıldı ama yenı sıstemın en buyuk garıplıgı sen ne kadar ısını erken tamamlasan da gondermıs oldugun gdt tesıslerının onayını beklıyorsun bazı gdt tesıslerınde calısan cevre muh bıle onay verme kısmını bılmıyor .evet bazı gdt tesıslerınde ek 8 gelen kısmından onay verılebılıyor. bu sebeble hersey zıncırleme bı hal aldıgından malesef bı yol kat edemıyoruz.ve sanırım ılerleyen zamanlarda tat tesıslerının ps suren fırmalara belgelendırme ıslemı yapma durumunu da kaldıracaklar gıbı . yanı su an ıstedıgınız herhangı bı ps tesısın belgelendırmesını yapamassınız . belırleyecegınız bı kac fırmanın ancak belgelendırmesı yapabılrsınız. sıstem hıc kullanıslı degıl su an ?