• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

çevre bilgi sistemine girip ek başvuru formu alıp il müdürlüğüne götürmeniz gerekmekte @Serdar Harmanyeri. Formu verdikten sonra atık ambalaj bilgi sistemi açılacak. Şuan sistem kapalı tam olarak sistemin 01.01.2016 tarihinden itibaren açılmasını planlanıyor.

Bildirim eksikleri önceki sistemden aktarma yaparken bir hata sebebiyle olabilir. Konuyla ilgili verilen e-posta adreslerine açıklayıcı bir mail atmanızı tavsiye ederim.

@Mustafa Demir

Mustafa Bey;
ambalaj atıklarını topladığınız belediyenin ambalaj atık yönetim planını sisteme tekrar tanıtması gerekiyor ve bunun için de sistemini( kullanıcı adı-şifresini)açtırması gerekiyor.Sizde belediye ile yapmış olduğunuz sözleşmeyi tekrar sisteme yüklemelisiniz.

Belediye ambalaj atıkları yönetim planları sistem üzerinden girecek ve plan kapsamında tarafları belirtecek. Plan onaylandıktan sonra o belediyeden kaynakta ayrı toplama ile ilgili bildirimlerinizi yapabilirsiniz.

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var yeni ambalaj sistemi hakkında;
biz geri dönüşüm firmasıyız.ekime kadar tüm bildirimleri girdim ve gönderdim,cıkışlar sistemde gözüküyor ama girişler gözükmüyor ek-8c ise hiç birsey gözükmüyor.dolasıyla cıkışlar fazla girişler az gözüküyor sebebi ne olabilir acaba?

mrb arkadaşlar. ben yeni başladığım bir tat tesisinde ambalaj bilgi sisteminde hiç stok miktarı sisteme yazılmamış. örneğin iki ay çıkış olmamış ama tesisise ambalaj girişi olmuş. bu doğru mu acaba? yanlışsa ocak ayından itibaren stok ları yazarsam skıntı olur mu?