• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@Evrem Yeşil
Sakin ol.Atık ambalaj sisteminde sıkıntılar vardı ve bu sistemin daha iyi olacağını söylüyorlar ve ben geçen hafta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bir memur ile görüştüm ve sistemin yenileneceğini söyledi.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz.

@Olgaç Sürmelihindi bakanlıkla görüştüm şimdi hülya hanım ile. atık ambalaj sistemi değişiyormuş. web adreside değişiyormuş su an veri aktarımı yapılıyormuş ve ne zaman açılacagı belli değilmiş.

şaka gibi değil mi:(

@M_Gungor ben giremiyorum sisteme.
Not Found

HTTP Error 404. The requested resource is not found.

çıkıyor ekranda

Arkadaşlar , eğitimden bir bilgi aktarayım size 2016 itibari ile Atık Ambalaj sistemi değişcekmiş , PDF olarak yüklenecekmiş veriler sisteme gibi , bekleyin değişecek çalışılıyor dediler.

merhaba arkadaşlar atık ambalaj sistemine giriş kapatılmış il müdürlüğüne sistemin açılması için nasıl bir yazıyla gidilmesi gerekiyor?
Dilekçe örneği var mı?

Değişen sistemde online.cevre.gov.tr üzerinden ambalaj sistemine girdiğimde daha önceki bildirimlerim girdiğim veriler görünmüyor beyan yok diyor amaambalaj.csb.gov.tr adresinden girdiğimde görünüyor bu hatayı alan var mı?Bakanlıkta aramalarıma cevap vermiyor çevre il müdürlüğü de sistem hakkında bir şey bilmiyor.