• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Ben eskidende stok giriyordum EK/C-2 olarak ancak en son il çevre ile görüştüğümde sistemin giriş çıkış sorgusunu kendisi yaparak stokları kendi çıkaracağını söylediler ancak olur mu olmaz bilemiyorum.

Girisler cikislardan az arkadaslar benim mesela 200 giris 300 cikis var bildirimi bu sekilde yapmamin bi sakincasi olur mu ?

Merhaba arkadaşlar

bizim bir belediye ile sözleşmemiz bitti 31.12.2015 te ve yk ile olan sözleşmesi de bitti. yeni aayp hazırlanacağı için sözleşmeyi sisteme yüklemiş belediye ama uygulama kısmında bizi ve yk yı seçmemiş ben aralık belgelerini ykya kullanabılır mıyim?

Merhabalar arkadaşlar
Bizim çalıştığımız belediye ambalaj bilgi sistemine yk ile sözleşmeleri ve aayp bilgilerini eksik girmiş ve onay sürecini başlatmış durumda, bilgileri tekrar girip düzeltme yapabilmek için sistemden nasıl düzeltme yapabilirler?

@Kadriye Karabulut Belediye plan durumunun “Onaylanmamış” olması koşuluyla her mahalle için sorumluluk sahası bilgileri güncellenebilir. Belediye plan durumu “Onaylandı” durumunda ise sorumluluk sahası bilgilerinde güncelleme yapılamaz.

Merhaba,
Ambalaj sisteminde sorun yaşıyorum bakanlık ile iletişim kuramıyorum. Maillerime dönüş alamadım, arıyorum ulaşamıyorum ama ulaşabilen biri bi iletişim bilgisi verebilir mi? Online.cevre de çıkan telefon ve mailden ulaşmaya çalışıyorum netice alabilmiş değilim.

@Engin Bircan Sorun şu ki tesisimin birinde ambalaj beyanında önceki yılı hatalı girilmiş beyanı zor zar açtırdım ancak bu sefer de onaylayamıyorum buton aktif değil. Bir diğer sorunum da tesisimin birine ait verilere de ulaşamıyorum bağlı il müdürlüğü ile de görüştüm kayıtları yok diyorlar. Öyle ki şu anda şifrenizi unutsanız şifre bile gönderemiyoruz diyorlar son çare bakanlığa yazı yazacağım ama ne zamana dönüş yapılır bilmiyorum.

@Yasemin Kocabey Diğer konularınız beni aşıyor ancak şifre konusunda yardımcı olabilirim. İl müdürlüğündekilerin görüntülediği sayfada şifre yenile kısmından şifre verilemiyor, hata veriyor. Ancak yeni kullanıcı eklenebiliyor. Aynı firma kodunuz ile yeni kullanıcı eklettirebilirsiniz. Kullanıcı eklerde kullanıcı adınızın firma kodu olmasına dikkat edin. Kullanıcı eklenirken şifrenizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ekleme işleminden sonra ambalaj sistemine giriş yapıp işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni sistemle alakalı ben ekim-kasım ve aralık çıkışlarını giriyorum ama ek-7c doğrulama işlemlerine ulaşamadığımdan dolayı onay durumunu göremiyorum.ayrıca ben çıkışları girdiğimde çıkışı yapılan firma görüyor fakat herhangi bir işlem yapamıyor bunun sebebini merak ediyorum.
iyi çalışmalar.

@mstf_yldzbş
Merhaba firmanın görüp işlem yapamaması sizin gdt onayına göndermedinizden dolayıdır. Siz kendi sisteminizde 7c çıkıştan yıl ve ay seçerek o belgeyi lisanslı firmaya göndermeniz gerek daha sonra kası tarafta onay kısmı acılacaktır

arkadaşalar ek-7c dogrulama işlemine tarayıcı degiştirip girdim fakat şimdide GTD ye gönderemiyorum.
İşleminiz sırasında bir hata oluştu:

Hata Mesajı: Ek7C Dokümanının yüklenmiş olması gerekir.
diye bi hata mesajı geliyor nedeni ne olabilir.fatura tarayıp yüklemesi ocak(01.01.2016) ayından itibaren değil miydi?

Atık ambalaj sistemine atikambalaj.csb den giriyorum ancak yapılabilecek hiç bir işlem yok. Bu sistemin kullanılabilmesi için online.cevre.gov.tr'den dilekçeyle başvuru mu yapmam gerekiyor. online cevre. 'de kullanıcı uygulamaları olarak sadece MOTAD/KDS görünüyor. atık ambalaj sisteminin orada görünmesi mi gerekiyor.

Ekli dosyalar

• ekran.png
    ekran.png
    80.3 KB · Görüntüleme: 71
Adsız.jpg

merhaba arkadaşlar belediye ile olan sözleşmemiz sisteme yüklendi onayladım fakat hala il çevre müdürlüğünün onayını bekliyoruz sanırım bu yüzden bildirim yapamıyorum.bilgisi olan var mı ne kadar sürede bu onay gerçekleşir veya benim il çevre ile görüşmem gerekiyor mu ?