• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@Gülay Kudret Birdal
kimse buyuk degıldır allahtan baska ben ole bısey demedım belkı bende yanılıyor olabılırım arastırırım ve benım ıcın ıyı olur bunu burdada paylasırım sizde bılgılısınız bız sadece beyın fırtınası yaptık

Olgaç Bey, Veysel arkadaşımız bizden iş akım şeması istedi siz ölçeği işin içine soktunuz bu beyin fırtınası değil beyin karmaşası oldu.

@Olgaç Sürmelihindi
Arkadaşın iş akım şemasına ihtiyacı varmış sadece halledildi, ilginiz için teşekkürler.iyi akşamlar

@Olgaç Sürmelihindi
Genel vaziyet planıdır sizin bahsettiğiniz iş akım şeması TAT larda ambalaj atığının kantara girmesiyle başlar tefrik etme, balya vs. işlemler sonunda satışıyla sona erer.

@Olgaç Sürmelihindi
yani isterseniz gösterin tabi ama ben tercih etmemiştim

@Olgaç Sürmelihindi
Bence de! bizim kişisel sohbet yerimiz değil bu konu daha fazla karışıklık yapmayalım iyi akşamlar dilerim.

kişisel sohbet degil bılgıyı paylasıyoruz amac bırbırımıze yardım etmek
@Gülay Kudret Birdal
kisisel sohbet degıl amac bılgı paylasmak ve iyide oluyor ıyı aksamlar

Arkadaşlar Merhaba,
TAT tesisi için çevre izin ve lisansına başvuru yaptığım tarihten itibaren Atık ambalaj sistemine yaptığım bildirimler onaylanmıyor. İzin lisansı aldık hala onay yok. Bilgisi olan var mı?

@Merve Cengiz

Aynı durum bende de var sanırım yoğunluktan dolayı onaylayamıyorlar İl Çevredekiler :)

@Merve Cengiz
ONLARIN BELLİ BİR İNCELENME SÜRESİ VAR. BİR AY İÇERİSİNDE ONAYLAMALARI GEREK VE FATURALARI İNCELİYORLARDIR. KISA ZAMANDA ONAYLANIR.

arkadaşlar perakende depolarından alınan ambalaj atıklarını beyan ederken kaynakta ayrı toplama olarak mı girmeliyim belediye ile anlaşmalı bir tat değiliz

Herkese kolay gelsin Tat olarak lisansımız yarın bitecek bu sebepten GFB aldık atık ambalaj sisteminde aldığımız GFB yi sisteme nasıl girebilirim firma güncelle butonundan firma lisansları bölümüne tıklıyorum gereken bölümleri dolduruyorum ama ilerle veya kaydet butonu göremiyorum firma güncellemesi yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

@Can Doğan
kapasite bilgilerinden girip orda lisans türü var ordan seçilebiliniyor ve Dilara Hanım kaynakta ayrı toplama için belediye ile anlaşmış olmanız lazım satın alınan yer sanayii dışındamı ?