• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@veysel söyler

Ben de yeniyken patlamıştı başıma GFB boşuna stres yapmışım şimdi düşünüyorum da :) sakin davranın hatta bu akşam kafanıza takmayın garantisini veriyorum yarın gün içinde başvuru evrakların listesini çıkarıp eksiği yanlışı sakin kafayla halledebilirsiniz.

@veysel söyler
yrn size başvuruda bulunurken hazırladığım bütün evrakları yollarım.Mesai saatinde vaktim olursa anlatırım da ama benim vaktim olmasa da Sena Bey yardımcı olur size o da yeni başvuru yapmıştı sanırım onun bilgileri daha günceldir şimdi.

@Olgaç Sürmelihindi Yazılarınızın hepsini BÜYÜK HARF ile yazmazsanız ve düzgün bir Türkçe ile yazarsanız seviniriz. Klavyenizde i harfi varsa, onu da kullanın lütfen. Ayrıca bir yanıt beklediğiniz zaman sabırlı olmalısınız. Gün içinde mesai saatlerinde herkes yoğun olabiliyor o yüzden geç yazılabiliyor. Lütfen konuşma ve hitap şekillerinize de dikkat ediniz.

veysel bey ambalaj tat mı alacaksınınız tehlıkesız atıkmı anladıgım kadarıyla ambalaj atıgı toplama ayırma

birde veysel bey tesısınızın desarj kanal baglantı ıznı emısyon hava ıznı varmı ona bakacaksınız bunları yaptıktan sonra gereklı belgelerı toplayıp ıl cevre mudurlugune dılekce ıle muracaat edıyorsunuz bırde ced gereklımı degılmı onuda yaptıracaksınız

@veysel söyler
iş akım seması 1/5000 olceklı olmasını ıstıyorlar

@Gülay Kudret Birdal
dedıgım gıbı bazı fırmalar ek 8 b dende kendı fırmalarına çıkış yapıolarmıs yanı mıktarı 2 katı giriyorlar benim yaptıgım ıs dogru cok tsk ederım

@CMNet
ben zaten duzgun yazıyorum ıkı haftadan bellı soru yazıyorum kımse cevap yazmıyor ama sitem edince cevap yazılıyormuş ben sadece burda birbirimize yardımcı olalım istiyorum o kadar

1/5000 ölçekli genel vaziyet planı yada apsis ordinat koordinatlı arsa yerleşim planı olması???
iş akım şemasında böyle bir ölçek hiç duymadım.

@Olgaç Sürmelihindi
ne demek istediğinizi anlamakta çok zorlanıyorum iş akım şeması çok farklı birşey bir çizim değil ki ölçek olsun, vaziyet planında ölçek olabilir o da bence çok lazım değil

@Olgaç Sürmelihindi
vaziyet planında da gereksiz ben ölçeksiz verdim kabul edildi başka soru var mı?

@Olgaç Sürmelihindi
bence siz birşey bilmiyorsunuz, artık sizinle muhatap olmayacağım iyi akşamlar dilerim.

@Gülay Kudret Birdal
gercekler bu ama kıme sorsanız o sekılde soyler hem bır defa vazıyet planı nasıl olceksız olabılır onu aldıgınız yerde olcek yazar mantıklı olmak lazım

@Olgaç Sürmelihindi
siz ölçekli verin o halde konu da TATlıya bağlansın.

@Olgaç Sürmelihindi
İnşaat mahallinde var olan tüm öğelerin (Bina yeri, telefon direği, yol, yön durumu, ağaç, su ve elektrik hatları vs.) gösterildiği ölçekli planlardır.