• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Alper bey merhabalar, son 2 aydır excel verilerini otomatik yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. İlginiz için teşekkürler.
Firma kodu: 504 Alper bey merhabalar, son 2 aydır excel verilerini otomatik yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. İlginiz için teşekkürler.
Firma kodu: 504

Arkadaşlar Merhabalar,

Sondaj kuyuları kullanım izni alınması hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Bu izinin nereden ve nasıl alınması gerekiyor ve zorunlumu.10 metreden yukarısına izin almak gerekmiyor diye biliyorum doğru mu acaba... İzin için başvurduğumuzda kendileri kuyuların derinliğini ölçüyorlarmı acaba.....

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum......

İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ediyorum......

ATIK AMBALAJ SİSTEMİNDE YAPILAN HATALAR NASIL DÜZELTİLMEKTE VE MÜDÜRLÜĞE BU HATALARI DÜZELTİMİ İÇİN DİLEKÇEYELE BAŞVURU YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. (ATIK MİKTARI YANLIŞ GİRİLMİŞTİR)

@Numan Yılmaz
Bildirim gönderdiniz sanırım.atık miktarında yanlışlık olduğunu belirten bu nedenle de hangi ay da yada aylarda hata yapıldıysa bildirimlerin iptalini isteyen bir dilekçeyi il müdürlüğüne gönderebilirsiniz.İptal etmeleri çok uzun sürmüyor bilginize

@Numan Yılmaz
isterseniz birlikte hazırlayalım ilerde ihtiyacı olan arkadaşlara da örnek olur belki hangi ay da hata yaptınız? Bildirimleriniz gönderdiniz değil mi bu arada

NİSAN MAYIS HAZİRAN AYLARINDA ATIK BEYAN SİSTEMİNDEKİ 7 B GİRİŞİNDEKİ FATURA NUMARALARIN YERİNE .(NOKTA) KONULMUŞ FATURA NUMARALARI YAZILMAMIŞ BUNUN DÜZELTİLMESİNE DAİR DİLEKÇE

İl Çevre Şehircilik Müdürlüğüne
.............
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Atık Ambalaj Sistemine veri girişi yapılırken tesise giren maddeler için (7B girişlerinde) nisan mayıs haziran aylarına faturaların numaraları sisteme yanlış girilmiştir. Bu durumun düzeltilmesi adına ilgili ayların bildirime tekrar açılması için gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.

@Numan Yılmaz
İl müdürlüğü düzeltme yapmayacak, siz dilekçeniz de il müdürlüğünden bildirimin iptalini isteyeceksiniz.
Örnektir:
TC
KOCAELİ
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
Yıldız Geri Dönüşüm firması olarak ambalaj atıkları toplama ayırma faaliyetinde bulunmaktayız.Atık ambalaj beyan sisteminde 2013 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında 7B girişlerinde eksik bilgi girişi yapılıp bildirim gönderilmiştir.Eksik bilgilerin düzeltilebilmesi için, atık ambalaj beyan sisteminden belirtilen aylardaki 7B bildirimlerinin iptalini istemekteyiz.
Gereğini bilgilerinize arz ederiz.

İletişim adres:

İletişim tel:

Tarih
Firma kaşe imza/yetkili isim imza

Merhabalar, Ben TAT firmasında 1 hafta önce işe başladım -ve belirtmem gerekir ki ilk işim:) - GFB'sini 26.04.2013 tarihinde almış ve benden önceki mühendis hiçbir bildirimde bulunmamış. Bunun yasal olarak bir sorumluluğu yok sanırım forumda araştırdığım kadarı ile fakat birkaç sorum var bu konu da;
1) Bildirimleri GFB alındığı tarihten itibaren mi yapmam gerekiyor?
2) TAT tesisimiz küçük ve belediye ile anlaşmamız yok, EK-7B deki "Kimden Alındığı(Belediye)" kısmına ne yazmam gerekiyor?
3) Aynı şekilde EK-7C deki Belediye kısmına ne yazmam gerekiyor? Anlaşmalı olduğumuz bir belediye yok sonuçta?
4) EK-7B de "Lisanslı Firmaların size yönelik yapmış olduğu bildirimler" gibi bir bölüm var burada bizim satın aldığımız malzemeler var bunları onayladıktan sonra ayrıca benim de manuel olarak girmem gerekiyormu?
5) Son olarak Raporlar sekmesi altında "Belgelendirme" bölümü var bu bölüm ne işe yarıyor :)

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler :)

1) Bildirimleri GFB alındığı tarihten itibaren mi yapmam gerekiyor? EVET
2) TAT tesisimiz küçük ve belediye ile anlaşmamız yok, EK-7B deki "Kimden Alındığı(Belediye)" kısmına ne yazmam gerekiyor? BOŞ BIRAK
3) Aynı şekilde EK-7C deki Belediye kısmına ne yazmam gerekiyor? Anlaşmalı olduğumuz bir belediye yok sonuçta? BOŞ BIRAK
4) EK-7B de "Lisanslı Firmaların size yönelik yapmış olduğu bildirimler" gibi bir bölüm var burada bizim satın aldığımız malzemeler var bunları onayladıktan sonra ayrıca benim de manuel olarak girmem gerekiyormu? SİZE FATURA YADA İRSALİYE KESMİŞLER DEMEK Kİ VE GİRİŞİNİ YAPMIŞLAR SENİN ELİNE ULAŞMASINI SAĞLA KESİLEN İRSALİYE YADA FATURALARIN EK7B DEN GİRİŞİNİ YAPARSIN.ÖZETLE GİRİŞİNİ YAPMAK ZORUNDASIN.
5) Son olarak Raporlar sekmesi altında "Belgelendirme" bölümü var bu bölüm ne işe yarıyor :) BELGELENDİRMEYİ BELEDİYE İLE PROTOKOLÜ OLAN FİRMALAR YAPABİLMEKTEDİR SADECE DURUM DEĞİŞİRSE SİZ DE BELGELENDİRME YAPARSINIZ.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim ilginiz ve hızlı cevaplarınız için :)

Bir sorum daha olacak :)
Geçmiş aylar için stok ve fire gibi bilgileri de girmeli miyim? Yoksa boş mu bırakmalıyım :)

Merhabalar tekrar, aylık bildirimleri yaparken 7B kısmına gider pusulalarını da girmem gerekiyor mu ? Teşekkürler şimdiden :)

Merhabalar, Muratlı Geri Dönüşüm olarak 2013 yılı ve geçmiş yıllar için belgelendirme yapabiliyoruz irtibata geçip teklif alabilirsiniz 282 361 30 70 (Ünzile Kahraman). Belgelendirme için il sorunu yok Türkiye genelinde cazip gelen istediğiniz Belediye ye bağlı TAT firmasına yaptırabilirsiniz. Kolay Gelsin..