• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Atık Ambalaj sisteminde bir sorun mu var acaba ? Daha sabah girip firma durum raporuma bakmıştım, şu an kullanıcı adı veya şifre yanlış uyarısı alıyorum :confused: Aynı şekilde izinlisans.cevre.gov.tr adresinden kendi kullanıcı adı ve şifremle girmeye çalıştığımda da "ORA-12541: TNS:no listener" diye bir hata alıyorum.

arkadaşlar atık ambalaj sistemi TAT firmaları için nasıl doldurulur sırasıyla va açıklayıcı bir biçimde anlatabilirmisiniz.hiç yardımcı olmadıkları için haziran ve mayıs bildirimlerimde sıkıntı çıktıçhatta sistemde görünmüyor bile.tekrar yapmalıyım sanırım.ama tekrar bir aksilik çıksın istemiyorum.ayrıntılı ve açıklayıcı ve sırasıyla anlatabilirmisiniz.bir türlü halledemedim:(

Bende kendim yaparak öğrendim ve gireli 1 hafta oluyor ama yardımcı olmaya çalışayım :)

Bende TAT firmasında çalışıyorum ve sadece EK-7B ve EK-7C doldurdum.
*EK-7B kısmına gider pusulalarını ve aldığımız malların faturalarını girdim. Burada eğer kişilerden alındıysa ki gider pusulalarında genelde kişi adları vardı, onları Mücavir Alan Sınırdışı olarak girdim(Forumda öyle okuduğum için yaptım bunları). Bir belediye ile anlaşmamız olmadığı için belediye kısımlarını boş bıraktım. Diğer boşluklar zaten kendini açıklıyor :)
*EK-7C kısmına ise satış için kestiğimiz faturaları girdim. Aynı şekilde yine Belediye kısımlarını boş bıraktım. Verildiği yer kısmını deneme yanılma yaptım eğer yazacağım firma lisanslı GDT ve lisanslı TAT olarak görülmüyorsa diğer seçeneğini işaretleyerek girdim, ama öncesinde firmaları internetten araştırıp ne olduğuna filan baktım.

Tüm formları doldurduktan sonra da Raporlar ---> Firma durum raporlarından Gönder'e basarak gönderdim hepsini :) Daha onaylanmadı o yüzden yanlış bişey yaptıysam da bilmiyorum malesef :D Daha bilgili arkadaşlar da yorum yaparlarsa sevinirim :)

@Sena Çetinkaya
çok teşekkür ederim sena :) patron sinirli ve hiç yardımcı olmuyor.ben aslında daha önce yaptım ama bir türlü onaylanmamıştı şimdi ise hiç görünmüyor.onay bekleniyor derdi şimdi demiyor.

Bende tam olarak onay bekliyor aşamasındayım :) Umarım benimkiler de kaybolup gitmezler :p

peki illa tarih sırasına
@Sena Çetinkaya
umarım gitmezler:) bugün temmuzu yapsam da yarın muhasebedenmayıs ve haziran faturalarını isteyip yarın da onları bildirsem tekrardan olur mu?yani demek istediğim tarih sırası önemli mi?

@Çağlar Ulusoy
tarih sırasının önemi yok zaten aylar ayrılmış durumda her ayın faturasını kendi alanına girerseniz sıralama farketmez

arkadaşlar bildirim doldururken temin yönteminde kaynakta ayrı toplama'yı seçtiğim anda sayfa kendi yeniliyor ve kimden alındığı kısmı kayboluyor ve dolayısıyla bildirimimi oluşturamıyorum.farklı browserlardan denedim gene aynı sorun oluştu.acaba bu genel bir sorun mu yoksa benle alakalımı?

@tuba-ak
tarih farketmiyor diye biliyorum.bildiğim kadarıyla şubat 2014 e kadar 2013 bildirimlerini bitirmen gerekiyor sadece.tabi daha tecrübeli arkadaşlar yarcımcı olsa daha iyi olur.yanlış yönlendirmek istemem.

@Çağlar Ulusoy
Her ayın bildirimleri kendi tarihlerinde yapılır ve diğer ayın 10-15 ine kadar geçmiş ayın bildirimi gönderilmelidir.

@Çağlar Ulusoy

Çağlar Hanım,
Sistemsel bir hata olduğunu tahmin ve umut ediyorum. Az önce giriş yapmaya çalıştığımda önce kullanıcı kod/şifre hatası verdi -ki hata yoktu her ikisinde de-, şimdi de sisteme bağlanamadı..vs şeklinde bir hata veriyor, giriş yapamıyorum. Daha sonra tekrar deneyeceğim bakalım ben de..

Merhabalar, yaklaşık 20 gün kadar önce 4 aylık bildirimimi yaptım ve gönderdim. Fakat hala onaylanmadı, bununla beraber lisans başvurusu için Veri giriş onay yazısı için müracaatta bulundum, buna da henüz cevap gelmedi :) Acaba bizim il çevre müdürlüğümü yavaş çalışıyor, yoksa ben mi bişeyleri yanlış yaptım da onaylanmıyor :)

Ayrıca bugün 8. aya ait verileri girerken sağolsun patronum 2 adette 7. aya ait fatura çıkardı önüme, fakat 7. ayı gönderdiğim için girişini yapamadım. Bunları 8. ayın başında girdi olarak göstersem bir sorun yaşar mıyım? Yoksa illa ki müdürlüğe dilekçe vererek girdilerin düzeltmeye açılmasını mı beklemeliyim?