• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

merhaba @Sena Çetinkaya 20 gün il çevrenin evrak dönüşü için kısa bir süre :) yanlış birşey yapmamışsındır ama emin olmak için il çevreyi arayıp iki durumunda sonucu sorabilirsin. Diğer sorunda 7. ay faturanı 8. ayda girmen imkansız zaten sistem bunu tarih olarak kabul etmez. 7. faturasınıda tarihi kafana göre 8. ay olarak ta yazamazsın. Tonaj stoğunu çok etkilemeyecek kadar küçük miktardaysa kalsın öle sorun olmaz ancak yüklü miktarda tonajı varsa 7. ayın iptalini isteyip düzelttirmelisin

Teşekkürler Birgül hanım :) Bugün gittim müdürlüğe, hala değerlendirme aşamasındaymış, iptalini de istedim dediğiniz gibi, tekrarda sisteme giriş yapacağım, dediğiniz gibi stoğu bariz bir şekilde etkiliyor :)

@Esra Alıç
merhaba Esra Hanım, bende de aynı problem var şuan. Girilen Temmuz ayı görünmüyor. İl Müdürlüğüne bildirimi iptal ettirip tekrar sisteme yükledim dediniz ya bununla ilgili dilekçe örneği var mı elinizde gönderebilirseniz çok sevinirim.

Sisteme 7B'leri girmeye çalıştığımda veya girdiğim 7B'lere raporlar kısmından bakmaya çalıştığımda "Object reference not set to an instance of an object."diye bir hata alıyorum? ama 7C'lerde bir sıkıntı yok ?? Sorun benden mi yoksa sistemden mi kaynaklı acaba ?

Ayrıca merak ettiğim bir husus var patronum bazı sanayicilerin ambalaj atıklarını satarken fatura vermediğini belirtti bende bunun yasal olmadığını fatura kesmesi gerektiğini bildirdim. Yoksa ambalajları almamamız gerektiğini söyledim. Sanayicilerin fatura kesmesi için bir yaptırım veya ibare varmıdır kanunlarda?

İyide fatura kesmeden aldığımızda sisteme nasıl giricez? Legal olmuyorki o sonucta ? birşeyin satışını yapıyorsa faturasını kesmek zorunda değilmi? Aksi halde vergi kaçağı konumuna düşer?

tamam işte .sen faturasız malı zaten sisteme giremezsin . dediğin gibi maliyede sıkıntılar yaşanır . eğer takip ediliyorsa böyle şeyler ki ediliyordur.

Anladım o zaman sıkıntı her türlü, iş veren de alsa bi dert almasa bi dert valla...

Birde Burak bey siz atıkambalaj sistemine girebiliyorsanız bişey sorabilirmiyim? ben 7C den ağustos için bildirim yapmayı tıkladığımda adres çubuğunda "
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
" yazıyor. Ben 7C diyorum 8C çıkıyor bi sıkıntımı var acaba ?

Tamam o zaman benim sistemde bir sıkıntı var, daha sabah bakmıştım halbuki raporlara umarım düzelir.Teşekkürler yardımınız için :)

Yok bildirimleri yapmıştım zaten, bi kaç hata çıktı iptalini istedim dün sistem düzeltme için açıldı tekrar. Şimdi düzeltme yapmak için girdiğimde hata veriyor işte. Neden olduğunu anlamadığım bu hatayı veriyor 7B'den herhangi bir aya girdiğimde.
"
HATA SAYFASI !!!!

Object reference not set to an instance of an object."