• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

yasemin hanım merhabalar,

Atık ambalaj bildirimleri sayfasından ambalaj girişi yaparken, bazı ambalaj türlerini yanlışlıkla ikincil ambalaj ve nakliye ambalajı olarak giriş yapıp kaydettim.Daha sonra raporlar = EK-5 B 1 formunu incelediğimde bu yanlışı gördüm.Daha sonra bildirim doldur ve EK-5 B1 tekrardan gelip yanlış yaptığım yerleri düzelttim ve bu kısımları boş olarak kaydettim.Bu seferde doğru bildirimi satış ambalajı olarak seçip bu şekilde kaydettim.Daha sonra raporlar kısmından EK-5B1 tekrar açtığımda düzelmediğni gördüm(İlk kayıt ne ise aynısı).yani düzeltiğim verileri rapor kımına aktaramadım yine aynı eski veriler gelmektedir.Bunun ile ilgili bakanlık ile görüştüm ama yardımcı olmadılar.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.Sistemden bir kaç kez çıkıp tekrar girdim ama yine düzelmedi....

ilgi alakanıza teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.....

@Turan ELİEYİOĞLU
Turan Bey mesajınızı yeni gördüm. bende yeni bildirim yaptım böyle bir sorunla karşılaşmadım ama yoğunluktan olabilir ama isterseniz şu yoluda bir deneyin;

raporlar......>firma durum raporu.....>sil sıfırla.....> sistemden çıkın ve tekraar bir girin bakalım işe yarayacak mı?

Yasemin hanım merhbalar,

firmanızın seçtiğiniz yıla ait bildirim bulunmamaktadır yazısı var. ek-5d yi doldurmadım bundan olabilirmi acaba.Bunu da doldurup denesem olurmu acaba...normalde bildirim doldur .....> ek-5b1 üzerinden düzeltme yapıyorum ama kabul etmiyor.....

@Turan ELİEYİOĞLU
bunları genelde il cevre duzeltme yapabılır bakanlık bır sey yapamaz.. ve bazen sıstem guncellnedıgı ıcın hatalar olusabılıyor .. ara ara tekrar deneyın.. derım

@Turan ELİEYİOĞLU
turan bey eger boyle dıyorsa kesınlıkle ıl cevre onaylamıs.. szın durmunuzu ıstersenız fırma durum guncellemerınden bakınız.. onay tarıhı varsa yapmanız gereken teksey ıl cevreden yetkılıler ıle gorusmek.. onlarda bazen dılekce ıle basvuru ısteyebılıyor degısklık ıcın

o zamn sız daha demın bu yıla aıt bıldırım yok derken 2013 yıına baktınız? sıl kaldır dıyıp tekrar gırın son care

Ercan bey size bir sorum daha olacak..bu 7b bildirimlerini yaparken belediyeyi seçme zorunluluğumuz varmı...gördüğüm kadarıyla belediyeyi seçtiğimizde iptal etme şansımız oluyor, ama belediyeyi seçmeden keydet dediğimizde iptal şansı olmuyor gibi...

öyle bir zorunluluk yok sanırım fakat senın fabrıkanın bulundugu mucavır alanı belırtmen gerek neen dersen belgelendırme ıstedıklerınde eger sen beledıyeyı gırmedıysen belgelendırme yapamaz onlara beledıye ! her yurlu ıl cevre onaylamadı ıse ıptal etme sansın var!

Arkadaşlar hem TAT, hem de GDT olan bir işletmede çalışmaktayım. EK7B leri girdiğimde, aynı ekranda EK8B leride görüyorum. raporlarda da EK7B raporu istediğimde 2 tesisinde girişini bir arada görüyorum. daha önce böyle bişey yoktu. yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaşlar merhaba ,
Atık ambalaj sistemine girmek için İl çevrenin kod ve şifre vermesi gerekiyor ancak gfb'mizi aralık sonunda almamıza rağmen hala bu bilgileri vermediler dilekçe yazdık,telefonla görüştük sistemde sorun var kimseye gönderemiyoruz kod ve şifreleri yanıtını aldım böle birşeyle karşılaşan varmı başka ne yapmam gerekir?