• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@sevtap

Merhaba,

Formlar yeterli. Ancak depozito uygulamanız veya tehlikeli, tıbbi veya atık yağ yönetmelikleri kapsamında ürünleriniz varsa b-2 ve C yi de doldurmanız gerek. Ürünlerinize göre değerlendirmeniz yeterlidir.

İmzalı bildirimleri il müdürlüğüne göndermeyi ihmal etmeyin.

daha önceden firma herhangi bir bildirim yapmamış.Atık miktarı 3000 kg ın altında olduğu için belgelendirme zorunluluğuda yok.Herhangi bir şekilde geri kazanımda yapmamış bu durumda geriye dönük bildirim yapılmasıda gerekir mi

Merhabalar. 2012 kasım ve aralık aylarının bildirimini yapacaktım ambalaj atık bildirim sisteminden. kasım ayının bildirimini yaptım fakat aralık ayında bildirim doldur 7-b de bildiriminiz gönderilmiştir yazıyor..fakat firma raporları bölümünde aralık ayına ait bir bildirim gözükmüyor.kasım ayı sorunsuz yaptım ve raporu gözüküyor. Nasıl halledicem bu sorunu yardımcı olursanız çok sevinicem.

@Kaan Kurt
7-c formunu gönderdiyseniz böyle bir sorun yaşanmış olabilir. İl çevre müdürlüğünden bildirim iptali isteyerek 7b formunun girişini yapabilirsiniz.

@Kaan Kurt
Rica ederim benim de başıma geldiği için biliyorum :rolleyes:
söylediğim gibi il çevreden iptal ettirerek düzeltebilirsiniz. kolay gelsin..

Merhaba belgelendirme paylaştırma sekmesini anlayamadım. Yükediğim verilerin tamamı oraya aktarılıyor zaten ayrıca birşey yapmama gerek var mı acaba?

Ben bu atik ambalaj sistemini gonderecem ama sistem değisti diye korkuyorum göndermeye umarım sorun olmaz :-) sorun yaşayan var mi hiç