• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

İlk defa ambalaj bildirimi yapacağım yardım ederseniz. Piyasaya süren olarak Ek5(1b)'yi doldurdum. Başka doldurmam gereken bir yer var mı? Rapor kısmına bakıyorum 2012 yılı sorumlulukları falan yazıyor. Biz bu bildirimde 2012 yılını yapacağız 2012 yılı sorumluluklarını mı dikkate alacağız. Önceki yıldan devir gibi şeyler var onlar nasıl ortaya çıkıyor. Geçen yıl beyan yapılmış ama rakamları birbiri ile eşleştiremiyorum.

İlk defa ambalaj bildirimi yapacağım yardım ederseniz. Piyasaya süren olarak Ek5(1b)'yi doldurdum. Başka doldurmam gereken bir yer var mı? Evet var ek5 d
Rapor kısmına bakıyorum 2012 yılı sorumlulukları falan yazıyor. Biz bu bildirimde 2012 yılını yapacağız 2012 yılı sorumluluklarını mı dikkate alacağız. Önceki yıldan devir gibi şeyler var onlar nasıl ortaya çıkıyor. Geçen yıl beyan yapılmış ama rakamları birbiri ile eşleştiremiyorum. bildirimi il müdürlüğüne gönderdiniz mi?

@Yasemin Aslantürk
Hiçbirşey göndermedim. Bunları bizim adımıza Tükçev yapmıyor mu? Tükçev ek51b'yi doldurun, raporu girin gönderin bize dedi. Bizim firma ile ilgilenen kişiye ulaşamadım bunları söyledikten sonra. Ek5 D'yi doldurmam da sıkıntı olacak zaten mayıs ayından sonraki verilere ulaşabiliyorum. Muhasebe kayıtlarından tek tek çıkarmam gerekecek ne kadar malzeme aldığımızı. Yaklaşık değer girmemiz yeterli olacak mı faturalandırılmış miktarı girmelimiyiz?

@Funda Saltık
piyasaya süren olduğunuz için tükçev belgelendirme işlemini yapar sadece bildirimi sizin yapmanız g ve ek5 formalarını il müdürlüğüne göndermeniz gerekir.yaklaşık değer giremzsiniz bildiriminizle çelişir.

@Funda Saltık
Funda hanım şunuda ekleyeyim aldığınız ambalaj frmasıda bildirim yapıyor o yüzden faturalara ulaşmaya çalışın yada ambalaj tedarik ettiğiniz firmadan isteyin miktarı bize ne kadar sattınız şeklinde

Merhaba arkadaşlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Online Uygulamalarında yaşadığımız sorunlar ortada! önceki dönemlerde yardımlarını bizden esirgemeyen @Sedat Azizoğlu, @Can Güney Uyar @Alper Bilgin ve @ciciadmin yani Yardım Masasının tekrar bize destek verebilmesi için TBMM Online dilekçe yazarak Online Uygulamalar Yardım Masasının tekrar bizlere destek vermesini rica ettim.Sizlerde yardım masasının tekrar aramıza gelmesini istiyorsanız
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresine girerek kayıt olmanız ve yazdığım dilekçeyi imzalamanız gerekmektedir.
not: Kayıt işlemi 5 dk az sürüyor. Dilekçem bu gün tarihli detay butonundan içeriğini görebilirsinz.

:) Şimdi Kasımı yüklerkende aynısını yaptı.. En iyisi siz bir bakın Alper bey buna. DOsyayı nasıl göndereceğim buradan dosya gönder linki göremedim ben.

merhaba alper bey;
tat firmasında 7c den belediyelere paylaşım yapmaya çalışıyorum ama hep 2 kere girilmiş gibi görülüyor ve bazı belediyelerde eksi sayılara düşmüş
bu durumu nasıl düzeltebiliriz?

@azize kalmac
şu an için sistemde sınırlama yok ama belelnedirme usul esaslarına göre kaynakta ayrı toplama belgeleri kapsamında belgeleme yapılabiliyor