• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

@Alper Bilgin
alper bey benim problemime bakabildiniz mi acaba? belediyenin ekranında PS ye gönder diye bi seçenek yok çünkü

yeni belgelendirmelerin tam olarak nasıl yapılacağı konusunda bir eğitim yapılmıştı mersin çmo da elinde bu dökümanlar olan var mı? herkes belgelendirme diye soruyor.

sistemde 2012 için belgelendirme yapamasınız diyor. dün yapılıyordu bugün yapılmıyor diyor.:S:S Bir de satırların bazılarında belgelendirme gir seçeneği çıkmıyor..

@Alper Bilgin
Alper Bey merhaba,
2012 yılı seçili iken 2012 yılı için belgelendirme yapamazsınız diye uyarı veriyor. Yine değişiklik mi yapılıyor acaba?
Ayrıca bizim 4 ve 5.aylara ait 7c bildirimlerimiz belediye sisteminde hala görünmüyor.
Bir de belediye sisteminde 7c belgelendirmelerinde miktar bir kez girildiği halde kalan miktar (-)li bir rakam görünüyor .yardımcı olabilir misiniz?
İyi çalışmalar dilerim.

@esraaa

2012 hatası gıderıldı.
4.ve 5. aylardakı belgelendırme paylastırma menusunden ıslemler yapıldıgı halde mı goremıyor beledıye?
Eger oyleyse bana fırma kodunuz ve ılgılı beledıyenın adını soyleyebılır mısınız?
- bakıyeler ıcın de yıne ay bılgısı lazım olacak.

merhaba alper bey ekte ılettıgım gıbı ocak ayı bıldırımlerımı yaptım fakat sızın edgınız gıbı beledıye belgelendır vs. yapmadım suan ekranda belgelendırılmıs gıbı gorunuyor yoksa eksık bır yanım varmı?

adsız.JPG

adsız.JPG

@Alper Bilgin
Oraya
1.piyasaya süren kodu girildiğinde; belgelendirme işlemi bitiyor mu??
2.YK girildiğinde,daha sonra ne oluyor?tekrardan TAT mı devam ediyor belgelendirmeye??yardımcı olursanız sevinirim kusura bakmayın kafam çok karıştı bu konularda :):)

arkadaşlar merhaba; geçici faaliyet belgeli toplama ayırma tesisinde çalışıyorum. tesise gelen ve çıkan ambalaj atıklarının bildirimini yapacam ama bununla ilgili bir sunum yada kılavuz varsa sizden rica ediyorum. bildirimleri yapabilmem için yol gösterici bişeye ihtiyacım var..

@Alper Bilgin
Alper Bey merhaba,
sistemdeki (-) görünen rakamlar düzeldi teşekkür ederim yardımlarınız için.
Fakat 4 ve 5. aylara ait 7c bildirimleri belediye sisteminde hala görünmüyor :rolleyes: bildirimleri iptal mi ettirmem gerek acaba?

Merhaba belediye sisteminde - isaretleri düzenledi ve belediye sisteminde yanlış yaptığım şeyleri düzeltme yada silme butonu yok nasıl sileceğimi bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim iyi çalışmalar kolay gelsin