• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Arkadaşlar merhaba,
atık ambalaj sistemini tam anlamıyla kullanabilen var mı? Bu değişiklikler ne zaman sona erecek acaba? Her açtığımda yeni bişey çıkıyor karşıma.

@esraaa

Belgelendirmeyle ilgili başka değişiklik olmayacak. Bundan sonra sadece Belediye sisteminde değişiklikler olacak.
Ama bir müddet sonra ambalaj programında e-imza görürseniz sakın şaşırmayın.

merhaba arkadaşlar bu bakanlık girişlerini yaparken excel seklınde direk yukleyebilen varmı acaba yoksa bunları tek tek mi girdiniz? ben yuklemesını yaptım ama onızlemede gorunuyor fakat onaylanmıyor hata veriyor? yardım edebilirseniz sevinirim.!!

@Alper Bilgin
hıc bır ay ıcın yukleyemedım o yuzden hepsını tek tek gırdım .. ama sıstem calısıp calısmadıgınn yada nasıl calıstıgı hakkında bılgı almak ıstıyorum

@Alper Bilgin
ekledıgınız seyı sonradan sılebılıyorsunuz ? bakanlıga gondermıyorsun sısteme gondereceksın? sıstem onaylamıyor ... herneyse sızınde bır bılgını yok galıba bu onu hakkında yada anlasamadık

@pasha

Nasıl bir yardım istemidir bu anlamadım. Bakanlık görevlileri pek tabi ki kendi mesai süreleri içerisinde gereken desteği verebilirdiler, buraya gelmek ve sizlere destek vermek zorundalar mı? HAYIR.

Bu özverileri için teşekkür etmeniz gerekirken sarf edilen sözler hiç yakışık almıyor..

alper bey merhaba,
anlaşmalı olduğumuz belediye ile atık yönetim planımızı online sisteme taşımaya çalışıyoruz ancak yaptığımız eklemeleri sistemde göremiyoruz. sistem tam olarak hazır değil mi ?