• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

alper bey bu sefer de eylül ayı verilerini excelden yüklerken tarihleri ağustos olarak kaydetti sistem. benim eylül ayına ait tarihleri sisteme 8. ay olarak kaydetti. bu soruna bakabilir misiniz?

atık ambalaj sistemi hata veriyor şuanda. sabah saatlerinde giriş yapılabiliyordu fakat şuanda bildirim yapamak istediğim ayı seçiyorum hata mesajı çıkıyor. aynı durumla karşılaşan arkadaşlar var mıdır acaba?

merhaba selçuk bey;

excelle veri kaydetmeyi denediniz mi hiç. ben ağusto ayını excel dosyası yükleyerek yaptım fakat eylül ayında hatalı kaydetti sistem. 9. ay yerine 8. ay olarak kaydedildi. ben de silmek zorunda kaldım. sizde de oldu mu acaba böyle bir durum?

Ben Excel verisi ile girişi denemedim açıkçası ancak zaten veri girişinin elle yapılması gerektiği uyarısını veriyor sistem,
Sistemde Ek - 7B girişleri esnasında hata alıyorum, hatta aşağıdaki yazı çıkıyor uyarı olarak.

HATA SAYFASI !!!!
Object reference not set to an instance of an object.

@Alper Bilgin
alper bey merhabalar belediyelere tam olarak ne zaman eğitim verilecek bunla ilgili bir ilan göremedim. benim atık yönetimi uyguladığım belediyede bu konulardan anlayan yok dolayısıyla benim takip etmem gerekiyor.

arkadaşlar benim de belgelendirme ile ilgili bir sorum var. metal geri dönüşüm tesislerine gönderdiğimiz malzemenin faturaları hurda demir extra olarak kesilmiş ve bu malzemelerin içerisinde ambalaj da var. şimdi ben bu faturaları metal belgelendirmesi için kullanabilir miyim? yoksa çıkış faturalarında sadece ambalaj atığı ifadesi mi olması gerekiyor? bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. iyi çalışmalar dilerim.