• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

alper bey merhaba bir tesisime belgelendirme işlemi yaptım belediye sistemi üzerinden. herşey tamam bütün belgelendirme işlemlerini yaptım fakat firmaya gönderemiyorum. ayrıca belgelendirme paylaştırma dosyası gönder kısmında (7C) sene başından 10. aya kadar girdiğim bütün bildirimler görünüyor. bu bildirimlerin yanında firmaya gönder butonu var oraya tıkladım belgelendirme dosyası başarıyla gönderildi diyor fakat piyasaya sürenin şifresiyle sisteme girip kontrol ediyorum onda öyle birşey görünmüyor benim bu giden belgelendirme dosyası nereye gitti onu da bulamıyorum ne yapmamız gerekiyor :)

@BKankul
belediyede değilim belediye ile anlaşması olan bir tat tesisindeyim. belediyenin sisteminden girip yapmaya çalışıyoruz belediye personeliyle

Alper bey merhaba,
Ben bir TAT firmasında çalışıyorum ve geçtiğimiz haftalarda bakanlık tarafından belediyelere bir bilgilendirme yapılmıştı. Belediyedeki görevli arkadaşlara bakanlık yetkilileri tarafından "tesislere girişlerde kantar fişlerini tek tek girmek yerine günlük olarak giren miktarı ambalaj atığı alındı makbuzu şeklinde düzenleyip (Belgelendirme Usul Esaslarda olduğu gibi) belediye ve firma imzaladıktan sonra onları sisteme bir belge no ekleyip yükleyebilirsiniz" denilmiş. Acaba böyle yapsak uygun olur mu?

@alpersxbox

Uygun olur tabi.
Tek tek kantar fıslerını hem gırmek hem de o belgelerı tek tek beledıyelere belgelendırmesı ıcın paylastırma surecınde cok fazla vakıt harcamak zorunda kalırsınız dıger turlu.

Peki sadece aylık bildirimleri yaparken giriş ve çıkışları girip direk gönderiyormuyum eskisi gibi yoksa yine belgelendirme paylaştırma yapıp mı gönderiyorum? :)

Bugün bildirimlerimi gönderdim il çevrede kontrol ettiklerinde "gönderdiğin bildirimler boş bişe yok" dediler, benimde aklıma düştü acaba paylaştırma yapmadığım için mi oldu diye.

@alpersxbox

paylastırma ve bıldırım gonderme farklı seyler.
Il mudurlugu neden oyle dedı acaba.
Fırma kodu ve hangı ay ıcın bıldırımınızı gondedıgınızı ogrenebılır mıyım?

@Alper Bilgin
PS nin kodu 16761 ben onun ekranından belgelendirme dosyassı gönder dediğim zaman hata sayfası veriyor. birde ben bu gönderdiğim dosyanın tablosunu ne kendi ekranımda ne de belediyenin ekranında göremiyorum dosya hazırlamam için o da gerekli bana teşekkürler ilgilendiğiniz için