• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz birlikte çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip uzmanları aramaya devam ediyoruz. İlgilenenler mesaj iletebilirler: [email protected] io Çevre Çözümleri Ar-Ge Ltd. Şti. Uzman Proje Mühendisi İş İlanı
  • Üniversitelerin Çevre Mühendisliğive/veya İnşaat Mühendisliği Bölümlerinden mezun,
  • Mesleğine tutku ile bağlı
  • "Su ve Atıksu Arıtma Tesisleri" tasarım ve projelendirilmesinde en az 5 yıl deneyimli,
  • Yeni, yenilikçi ve modern arıtma teknolojilerine merak duyan,
  • Tercihen saha tecrübesi olan,
  • Ulusal ve AB Çevre Mevzuatına hâkim,
  • MS Office programlarını ve CAD tabanlı programları kullanabilen,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Raporlama becerisi olan, planlı çalışma prensiplerine sahip,
  • Problem çözme yeteneği gelişmiş,
  • İletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkın,
  • Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli olmayan,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Biz birlikte çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip uzmanları aramaya devam ediyoruz. İlgilenenler mesaj iletebilirler: [email protected] io Çevre Çözümleri Ar-Ge Ltd. Şti. Uzman Proje Mühendisi İş İlanı
  • Üniversitelerin Çevre Mühendisliğive/veya İnşaat Mühendisliği Bölümlerinden mezun,
  • Mesleğine tutku ile bağlı
  • "Su ve Atıksu Arıtma Tesisleri" tasarım ve projelendirilmesinde en az 5 yıl deneyimli,
  • Yeni, yenilikçi ve modern arıtma teknolojilerine merak duyan,
  • Tercihen saha tecrübesi olan,
  • Ulusal ve AB Çevre Mevzuatına hâkim,
  • MS Office programlarını ve CAD tabanlı programları kullanabilen,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Raporlama becerisi olan, planlı çalışma prensiplerine sahip,
  • Problem çözme yeteneği gelişmiş,
  • İletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkın,
  • Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli olmayan,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Merhabalar.. Çevre mühendisiyim çevre görevlisi belgem var.Hem Diyarbakır'da hemde İstanbulda ikamet ediyorum.İkamette sorunum yoktur .çevre mühendisi Diyarbakır veya İstanbul iş ariyorum. Yardimci olabilcek kimse varsa [email protected] mail adresimden ulasabilirsiniz .tesekkur ederim..

Merhabalar,

Çevre mühendisliği lisans programından yeni mezun oldum. Çevre mühendisliğinin projelendirme sektöründe çalışmak istiyorum ve kendimi hidrolik hesaplamalar, atıksu arıtma tesisi projelendirmesi, atıksu arıtma tesislerinin (Kentsel, Endüstriyel atıksu) işletilmesi, teorik olarak atıksu arıtma tesisi devreye alınması, arıtma çamurları yönetimi ve berterafı, proses hesaplamaları, çevre ekonomisi ( proje seçimi ) birde kentsel altyapı tasarımı, gibi konularda kendimi geliştirdim. Auto CAD'i iyi derecede kullanılıyorum.

İlgili sektörde yetişmek istiyorum özellikle Arıtma Tesislerinin projelendirilmesi ve inşaa kısmında.

Yalova da işletilecek olan içme suyu arıtma tesisi için daha önce içme suyu arıtma tesisinde çalışan tecrübeli Çevre Mühendisi veya Kimyager- Biyolog- laborant aranmaktadır. ilgilenenler 5051374797 numara ulaşabilir.
tercihen Yalova da ikamet eden veya ikamet edebilecek arkadaşlar aranmaktadır.

Arkadaşlar;

Danışmanlık firmamızda çalışmak üzere Çorlu da ikamet edecek, tecrübeli, tecrübesiz çevre görevlisi belgesine sahip arkadaşlar aramaya devam etmekteyiz. ilgilenenler 0 544 653 39 99 bana ulaşabilirler.

Gaziantep Merkezde
Ambalaj Atığı TAT ve GDT tesisi için
Bay Çevre Görevlisi alınacaktır.
Çalışma saatleri 07.00 - 19.00 arasıdır.

Tel: 507-992-5190

@OSMAN EROĞLU
Ben de çevre mühendisiyim konunun benimle alakası yok. Ancak patron ben bu saatlerde girip çıkıyorum mühendisim de böyle olmalı diyor.

@Murat Akyüz

en az 3 saat fazla çalışma...patronun gözler dolar işareti..gelsin paracıklar...ya çevre mühendisi arkadaş..tabi ki bir çok yerde olduğu gibi yine eziyet yine eziyet..patron sefasını sürerken çalışan cefasını çekecek..nerde adalet..YAZIK..ÇOK YAZIK..BEN ŞAHSEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM..Murat Bey sizi tenzih ederim..sizinle alakalı konuşmuyorum..

Oncelikle Merhaba arkadaşlar Nevşehir'de ikamet eden 2015 mezunu işsiz bi çevre muhendisiyim.cevre gorevlisi belgem mevcuttur.2 ay kadar geri donusum firmasinda 6 ayda belediyede gorev yaptim.Nevsehir ve bölgesinde iş arıyorum yardimci olabilecek olanlar varsa sevinirim:)

tekirdağ saray - çerkezköy civarında iş arıyorum çevre görevli belgesi ve diğer ıso belgelerim mevcut. Askerlikden önce 3ay çevre danışmanlık firmasında ankarada çalıştım.saha tecrübem var.aktif araç kullanicisiyim. Sigara kullanmıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.işe yararsa ingilizce ve yurt dışı tecrübemde var.herhangi bir seyahat engelimde bulunmamaktadır..

Balıkesir'de ikamet etmekteyim. Yeni mezun oldum. Kendimi geliştirmeye ve fazlasını öğrenmeye açığım. Çevre görevlisi belgesini ilk fırsatta alacağım. Sektör ve konu ayırmaksızın Balıkesir'de iş konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?

merhaba arkadaşlar, Afyonda plastik atık geri kazanım ve TAT tesisimiz için Çevre Mühendisi aranmaktadır. Mühendisin çalışma pozisyonu; arıtma tesisi işletilmesi ve online bilgi sistemine veri girişi işlemlerinin yapılmasıdır.

merhaba arkadaşlar, Afyonda plastik atık geri kazanım ve TAT tesisimiz için Çevre Mühendisi aranmaktadır. Mühendisin çalışma pozisyonu; arıtma tesisi işletilmesi ve online bilgi sistemine veri girişi işlemlerinin yapılmasıdır. ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresine CV lerini mail atabilirler.. iyi günler dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...