• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar.Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden bu yıl(2016) mezun oldum.
Daha önce laboratuvarda ve danışmanlık firmasında staj yapmış olup hem kimyasal süreçler hemde mevzuat hakkında bilgiliyim.Ayrıca eğitim sürecimde 1 adet içme suyu, adet atıksu, 1 adet su temini-kanalizasyon,1 adet hava kirliliği kontrolü projeleri tamamlamış bulunmaktayım.Autocad, MS Office programları için deneyimli, insan ilişkileri ve iletişim konusunda başarılıyımdır.Saygılarımla...

Merhaba arkadaşlar satış mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz japon menşeli kurumsal bir firmadan teklif aldım da endüstriyel pompaların üretiminin yapıldıgı bir firma fikirlerinizi söylerseniz sevinirim teşekkür ederim.

Merhabalar, 2 yıl tecrübeli Çevre Mühendisiyim. Tecrübe ve deneyim birikimimi atıksu arıtma tesisi üzerine; projelendirme, tasarım, teklif hazırlama, İl müdürlüklüklerine veya Çevre Bakanlığına aat proje onay dosyası hazırlama, atıksu laboratuvar arıtılabilirlik çalışmaları, atıksu arıtma tesisi devreye alma ve işletimi konularında edindim. 4 adet il müdürlüğü onaylı aat proje onay dosyası Ek-3 formuna sahibim. Kullanma veya proses suyu arıtımına da aşinayımdır. Hem saha hem de ofisteki süreçlere hakimim. İstanbulda ikamet ediyorum. Ekip çalışmasına yatkın, kolay öğrenebilen, dürüst ve sorumluluk duyan bir kişiliğe sahibim. Benzer veya kendimi yetiştirebileceğim/öğrenebileceğim farklı bir sektörde iş arıyorum.
Teşekkür ederim..

@memo_6863 Bahsettiğin firmanın ege bölgesinde 6 ay kadar çalıştım. İş hayatıyla ilgili gerçekleri çabucak kaparsın. Zor bir patronla çalışırsın ve düşük maaş alırsın ama kesinlikle gününde alırsın. 3 yıldır çalışan eleman 1750 falan alıyodu ben çalışırken. Eğer kariyerini satış odaklı kurmak istiyosan bi yerden başlamış olursun derim

@Enise A.

Tesiste daha önce çalışan bayan arkadaşlar oldu ancak uyum sağlayamadılar. Bu nedenle şirket sahibi bayan olmasını istemiyor artık. Çünkü tesiste çalışanların tamamı bay.

Gaziantep Merkezde
Ambalaj Atığı TAT ve GDT tesisi için
Bay Çevre Görevlisi alınacaktır.
Tel: 507-992-5190

KIRŞEHİRDEKİ FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ

AB GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE
BAY-BAYAN ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ OLAN ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ
İLETİŞİM:05321685187
AB GERİ DÖNÜŞÜM A.Ş
KIRŞEHİR/MERKEZ

Samsun Katı atık Bertaraf tesisinde çalışabilecek Katı Atık İşletme Belgesine sahip arkadaşlar aramaktayız. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebillir.

Bursa'da bulunan "Solvent Geri Dönüşüm Makinesi" imalatı yaptığımız firmamızda çalışmak üzere; pazarlama tecrübesi olan, aktif araç kullanabilen çevre mühendisi arkadaşlar aramaktayız. İlgilenenlerin CV'lerini verilen mail adresine göndermeleri rica olunur.
Mail : [email protected]

Kocaeli Kartepe'de bulunan Toplama Ayırma Tesisinde çalışacak Bay-bayan Çevre Görevlisi Belgesi olan Çalışma Arkadaşların benimle iletişime geçebilirler. 05426321461 Harun DEMİR ALTUN NAKLİYAT GERİ DÖNÜŞÜM...

adana/Osmaniye/ İskenderun/Dörtyol civarında iş arıyorum yardımcı olabilecek? Yeni mezunum ama okurken iş deneyimim oldu

@Halil Dördü firma adlari yaziyo irtibata gecip arayin firmalari gorusmeye inlar cagiriyo cogu iskur ortaki almiyor yani kendileri aliyolar firmalari arayip irtibata gecin

Konya da ikamet Eden ve yeni mezun çevre mühendisi arayan varsa irtibata geçebilir mi beyler bayanlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...