• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@gokaydasdelen
danışmanlığını yapalım toplama-ayırma değilse tabi :)

2 yıl tecrübeli Çevre Görevlisi Belgesine sahip Çevre Mühendisi bir çalışma arkadaşı arayışımız devam etmektedir. İlgilenen arkadaşlar bana buradan ulaşabilir veya [email protected] adresine mail atabilirler.

İzmir ve çevresinde geri dönüşüm şirketinde çalıştırılmak üzere yeni mezun bayan çevre mühendisi aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlar [email protected] adresine cv gönderebilirler veya 0532 324 79 41 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Kahramanmaraş'ta ve çevresinde yok mu tecrübeli çevre mühendisi arayan?? TAT ve Danışmanlık sektöründe çalıştım.

Bursa Yeşil Doğa Mühendislik olarak ÇED ve Çevre Danışmanlığı konusunda minimum 2 yıl tecrübeli çevre mühendisi arıyoruz, ilgilenen arkadaşlar benimle iletişim geçebilir.

@Tarık Can

o da birşey mi. 2015 eğitimlerinde eğitim veren "uzman" bakanlık personeli arkadaşlardan birisi yaptı aynı hatayı. yönetmelik değişeli minimum 6 ay olmuş hala ona atıfta bulunduğunu gözlerimle gördüm :)

e tabi ne gerek var bilmeye ?
koku oluşturan emisyonların kontrolü hakkında yönetmelik eğitimi veren abla. okursan buraları ne sevinirim biliyor musun :)

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Akademi Çevre Geri Dönüşüm Bünyesinde Çalışmak Üzere;
Kartal -Pendik- Yakacık- Uğurmumcu vb. Taraflarından Servis Kullanabilecek,
Erkek,
Tecrübeli yada tecrübesiz,
Tehlikeli Atık Saha Sorumlusu Olarak Çalışabilecek;
Arkadaşların Cv'lerini [email protected] adresine yönlendirmeleri rica olunur.Konunun aciliyeti vardır.

@orhan esk

orhan esk bey ben biraz uzak oturuyorum Üsküdardayım ama Akademi Çevre beğendiğim bir firma, CV mi gönderiyorum, saygılarımla...

@selaya
ilginize teşekkürler ancak saha için erkek personel aramaktayız.Bayan olarak cvniz arşivde tutulacaktır.

ÜÇ MADENCİ MÜŞAVİRLİK TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler
- Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun,
- Samsun’da ikamet eden,
- Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
- Aktif araç kullanabilen,
- Seyahat engeli olmayan,
- İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü,
BAY çalışma arkadaşı aramaktayız.
Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir.
E-posta: [email protected]

Corlu/Tekirdag golgesinde faaliyette olan DOGA CEVRE OSGB firmasina tam zamanli en az 2 yil tecrubeli Cevre Muh/Gorevlisi calisma arkadasi aranmaktadir. Ilgilenenlerin cv lerini [email protected] adresine mail atmalarini rica ederim.

İkitelli de bulunan Çevre danışmanlık firmamıza Çevre görevlisi belgesi olan Çevre mühendisi alınacaktır.İlgilenenlerin CV lerini verilen mail adresine göndermeleri rica olunur.Mail : [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...