• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan geri dönüşüm firmamızda çalışmak üzere aktif araç kullanabilen çevre mühendisi arkadaşlar aramaktayız.İlgilenenlerin CV lerini verilen mail adresine göndermeleri rica olunur.Mail : [email protected]

İş ilanıdır.
Kurumsal bir firmasında çalıştırılmak üzere Çorlu'da ikamet eden çevre mühendisi/B Sınıfı isg uzmanı (aralık ayında B sınıfına geçme durumu olanlar da ilgilenebilir) Çevre mühendisi/ İSG uzmanı aranmaktadır.
cumartesi pazar tatil, SGK maaş üzerinden :)
İlgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.

İlan

5b-Çevre Mühendisi Aranıyor

İlan sahibi

ESAS ÇEVRE YÖNETİMİ MÜHENDİSLİK DAN. LTD. ŞTİ..

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında; ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için ÇED Yeterlilik Tebliğinde belirtilen özelliklere sahip 5/b personeli

Aranan Nitelikler

- B Sınıfı Ehliyet sahibi ve Aktif araç kullanabilen,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlamış olması,
- ÇED Yönetmeliği Ek-1 ve Ek-2 Raporlarının Hazırlanması Konusunda Tüm Süreçleri Başlatıp Devam Ettirip Sonlandırabilecek.- Sahada aktif görev alabilecek,
- Günlük seyahat engeli olmayan,
- Adayın Çevre Görevlisi belgesi Olması Tercih Sebebidir.

Alınacak Personel Sayısı

2

İletişim Bilgileri

Tel: 0282 653 23 29, Cep: 05446532329
E-posta: [email protected]
Adres: Muhittin Mah. Bağlariçi 1. Sok. No 47/1 Çorlu/TEKİRDAĞBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Diğer Açıklamalar

-Bilgi ve Tecrübelerinden Yararlanabileceğimiz Emekli 5b Yetkinliğine Sahip Kişilerde Başvuru Yapabilirler.
[TBODY] [/TBODY]

İlan

5a- Çevre Mühendisi Aranıyor

İlan sahibi

ESAS ÇEVRE YÖNETİMİ MÜHENDİSLİK DAN. LTD. ŞTİ.

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında; ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için ÇED Yeterlilik Tebliğinde belirtilen özelliklere sahip 5/a personeli

Aranan Nitelikler

-B Sınıfı Ehliyet sahibi ve Aktif araç kullanabilen,
-Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlamış olması,
-ÇED Yönetmeliği Ek-1 ve Ek-2 Raporlarının Hazırlanması Konusunda Tüm Süreçleri Başlatıp Devam Ettirip Sonlandırabilecek.
-Sahada aktif görev alabilecek,
-Günlük seyahat engeli olmayan,
-ÇED Kapsamında 5a niteliğinde olan,
-Adayın Çevre Görevlisi belgesi Olması Tercih Sebebidir.

Alınacak Personel Sayısı

1

İletişim Bilgileri

Tel: 0282 653 23 29, Cep: 05446532329
E-posta: [email protected]
Adres: Muhittin Mah. Bağlariçi 1. Sok. No 47/1 Çorlu/TEKİRDAĞBu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Diğer Açıklamalar

-Bilgi ve Tecrübelerinden Yararlanabileceğimiz Emekli 5a Yetkinliğine Sahip Kişilerde Başvuru Yapabilirler.
[TBODY] [/TBODY]

Ankara'da kurulu bulunan ÇED, Çevre Danışmanlık ve Çevre Laboratuvarı Firmasına aşağıda ki branşlarda çalışma arkadaşları aranmaktadır. Uygun gören arkadaşlar [email protected] adresine mail atabilir.

ÇED Departmanı için; (Yeterlik Tebliği Kapsamında bir arayışımız yoktur mevcut kadromuzu genişletmek amacındayız. Bu nedenle sadece aktif olarak çalışacak kişilerin başvurmasını rica ederiz.)

Çevre Mühendisi 1 kişi
Maden veya Jeoloji Mühendisi 1 kişi
Bu departman için Asgari beklentilerimiz: Özellikle ÇED Raporu konusunda deneyimli, asgari 2,5-3 yıl aktif olarak proje hazırlamış, HKT-İDK Sunumlarını yapabilecek, il dışında ki projelerde yer görme prosedürlerini gerçekleştirecek, rapor eklerinde verilen haritaları hazırlamak için gereken yazılımları etkin kullanabilen, çok iyi araç kullanan (otomatik/düz vites araç teslim edilecek), Sık sık il dışına çıkmakta sorunu olmayan. Bu departman için başlangıç maaşı 3000 TL olarak düşünülmekte ancak müracaat eden arkadaşın yetkinlik düzeyi, deneyimine göre farklı rakamlar görüşülebilir.

Çevre Danışmanlık Departmanı İçin; (Yeterlik Tebliği Kapsamında bir arayışımız yoktur mevcut kadromuzu genişletmek amacındayız. Bu nedenle sadece aktif olarak çalışacak kişilerin başvurmasını rica ederiz.)

Çevre Mühendisi 2 kişi
Bu departman için Asgari beklentilerimiz: Sektörde 3 yıl deneyimli, özellikle Maden Ocağı, Çimento Fabrikası, Hazır beton santrali gibi tesislerin izin/lisans süreçleri üzerine deneyim kazanmış, atandığı tesislerin bütün işlemlerini, doğru ve zamanında tamamlayabilecek, ilgilendiği tesislerin tabi olduğu mevzuatları düzenli takip edecek, iletişimi güçlü, mevzuatları yorumlayabilen, bakanlık sistemlerini, ofis yazılımlarını kullanabilen, çok iyi araç kullanan (otomatik/düz vites araç teslim edilecek), Sık sık il dışına çıkmakta sorunu olmayan. Bu departman için başlangıç maaşı 2500 TL olarak düşünülmektedir.

Çevre Laboratuvarı Departmanı İçin; (Emisyon, İmisyon, Gürültü Kapsamında)

Arkadaşlar bu departman için 1 Laboratuvar sorumlusu ve 1 Kalite Yöneticisi Arıyoruz mutlaka deneyim şartı var zaten bu pozisyonlarda çalışanlar veya çalışmış olanlar şartları biliyor burada uzun uzun yazmama gerek yok. Her iki branş için düşünülen başlangıç ücreti 4000 TL ancak şartlar konuşulabilir.

Şirket hakkında: 5 Yıldır sektörde mevcut kurulu kadrosu olan bir şirket, her ayın 5 inde maaş Yapıkredi bankasına yatırılıyor, Sigortanın asgari ücretten yatırılması gibi bir durum asla söz konusu değil, Ankara içinde ve il dışında bütün işler her departman için ayrı araçlarla yapılıyor (Çok uzak illere uçak tercih ediliyor araç o ilden temin ediliyor), müşteri pörtföyü kurumsal maden ve sanayi şirketleri.

Firmanın arayışları bu şekilde sorularınızı ve cv lerinizi mail atabilirsiniz. Başvurularınız kesinlikle gizli tutulacaktır.

K. ugur ben ilanla ilgileniyorum, şartlar çok iyi görünüyor, laboratuvar konusunda
@K.ugur

ah be şu iş İstanbulda olsaydı keşke, çok güzel bir iş, hem de laboratuvar konusunda oldukça deneyimliyim, ama çok üzüldüm ki Ankarada....:((

Uğur Bey ilanınınz gayet güzel bir mühendise uygun şartlar teklif etmişsiniz tek noksanlık bence tecrübesiz arkadaşlara yer verilmemesidir yani anladığım kadarıyla kurumsal ve büyük bir firmasınız en azından yetiştirilmek üzere de bir kaç mühendis alımı yapsaydınız hem ileriye dönük bir yatırım olurdu sizin için hemde tecrübesiz mühendis arkdaşlarda (bende dahil) iyi fırsat yakalamış olurdu.takdir edersiniz bu gibi teklifler yok denecek kadar az gelmektedir.Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. İstanbul Anadolu yakasında başlıca olmak üzere çevre mühendisi olarak iş arıyorum. Fakat mümkünse her şehirde çalışabilirim bir engelim yok. Tecrübesizim ve çevre görevlisi belgesi eğitimine Askerde olduğumdan dolayı katılamadım ve yeniden açılmasını bekliyorum. ISO 9001,14001 ve ohsas 18001 kalite yönetim sistemleri sertifikalarım mevcut. Autocad ve Office programlarına hakimim. Ehliyet i bu ay içinde alıyorum. Eksiklerim olduğunun farkındayım bu yüzden dolayı yüksrk maaş beklentim yok önceliğim tecrübe edinmek ve kendimi geliştirmek. İsterim ki devamlı bir iş hayatım olsun ve elimden geleni yapmaya hazırım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :)

Muğla Bodrum da danışmanlık firmasında iyi ücret karşılığında çalışacak en az 2 yıl tecrübeli çevre görevlisi çevre mühendisi aranmaktadır. Kalacak yer firma tarafından sağlanabilir. Belge müracaatı içi de görülebilirsiniz.Yeni mezun arkadaşlar sizlerde cv lerinizi mutlaka gönderin. Ayrıntılı bilgi için İletişim [email protected] 05443214854

Kahramanmaraş ve çevresinde yok mu çevre mühendisi arayan bir işveren?Tat ve Danışmanlık sektörlerinde tecrübem var.

Yetiştirilmek üzere (yeni mezun olabilir) Kütahya Merkez de ikamet eden/ edebilecek çevre mühendisi aramaktayız. Başvuru için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla

Tekirdağ Tıbbi Atık Sterilizasyon firmasında çalışmak üzere,

. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun,
· Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
· Tekirdağ 'da ikamet eden veya edebilecek,
· İletişim yeteneği güçlü,
· Diksiyonu düzgün,
· Gelişime ve öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibi,
· Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen,
· Ms Office programlarına hakim,
· Aktif araç kullanan,
· Askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 Yıl Tecilli Erkek Çevre Mühendisi aranmaktadır.

Başvuru için tekirdag@atikcevre.com adresine CV'nizi gönderebilirsiniz.
İletişim numarası:0533 216 34 36

Merhabalar.. Çevre mühendisiyim çevre görevlisi belgem var ve c sınıfı iş güvenliği uzmanıyım.Diyarbakır'da ikamet ediyorum.İstanbul'da da ikamet sorunum yoktur .çevre mühendisi veya iş guvenligi uzmani olarak diyarbakır veya istanbul anadolu yakasinda iş ariyorum.yardimci olabilcek kimse varsa [email protected] mail adresimden ulasabilirsiniz .tesekkur ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...