• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıl tecrübe arayan maddesini bile görmemezlikten gelip başvuru yapıyorum o derece yani :) yeterki iş ilanı olsun

zaten bence önemli olan ögrenmeye açık ve istekli olmaktır. ben yeni mezun olduğumda 3-5 yıl tecrübe isteyen bir firmada işe başladım. mülakatta bilgimi ve ögrenmeye açık olduğumu kanıtlayarak.

İlan Çevre Mühendisi Aranıyor.
İlan sahibi Organize Ölçüm Araştırma Çevre Danışmanlığı Mühendislik Geri Dönüşüm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.

İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Bay/Bayan Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
• Aktif araç kullanabilen,
• Diksiyonu düzgün,
• İletişim becerileri gelişmiş
• İyi derecede MS Office uygulamaları bilgisi olan,
• Öğrenme ve iş motivasyonu yüksek,
• Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için)
• Kocaeli'nde ikamet eden,
İletişim Bilgileri Tel: 0262 642 19 19 E-posta: [email protected] Adres: Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mahallesi Atatürk Bulvarı No:2/B Gebze/KOCAELİ

İlan Çevre Mühendisi Aranıyor.
İlan sahibi OKSİJEN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ DAN. ÖLÇ. EĞT. SAGL. HİZM. A.Ş

Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Bay/Bayan Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
• Aktif araç kullanabilen,
• Diksiyonu düzgün,
• İyi derecede MS Office uygulamaları bilgisi olan,
• Öğrenme ve iş motivasyonu yüksek,
• Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için)

İletişim : Hacı Mehmet YİĞİT

Fatih Sultan Mahallesi 2364 Sokak No:12 ETİMESGUT / ANKARA
Telefon:(0312) 234 21 00-(0544)234 21 00
Fax : (0312) 234 21 11
Website:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

E-posta: [email protected]

arkadaş ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisinde çevre görevlisi belgesi olan bay veya bayan çevre mühendisi arıyoruz tecrübesi olan veya olmayan fark etmez çalışmak isteyen bu numaradan ulaşabilir 0541 280 60 74

şanlıurfa

İŞ İLANI
İŞ YERİ ŞANLIURFA
İŞ:AMBALAJ ATIĞI TOPLAMA AYIRMA TESİSİ
ARANAN NİTELİKLER
ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ OLAN
BAY VEYA BAYAN FARK ETMEZ
İLETİŞİM:0541 280 60 74

Çorluda Çevre müh. 4.sınıf öğrencisiyim.Boş zmanlarımda işi öğrenebileceğim bir yer var mı(Projecilik olsun koşa koşa gideyim) ? Yardımcı olabilecek olan arkadaslar BYKUMAS@GMAİL.COM adresinden ulaşabilir mi?.

@Hasan Kumaş
Hasan Bey size Türkiye'de Çevre Mühendisi olduğunuzu hatırlatmak isterim. Mevcut durumda maalesef ki mezun arkadaşlar 2-3 yıl işsiz beklerken biraz gerçekçi olmak gerekir. Beni yanlış anlamayın lütfen sadece yardımcı olmak için söylüyorum. Size tavsiyem okul bittiğinde elinizde sadece diplomanız, daha sonra da Çevre Görevlisi belgeniz olmasın.

Hasan bey bende 3. sınıfta sizin gibi işi öğrenmek amacıyla boş zamanlarımı değerlendirerek danışmanlık firmasına gidiyordum ücret almadan.

ben kendime göre ulaşımı vs kolay olan bir firma ile görüştüm onlarda sagolsun Sibel hanım bana yardımcı oldu ve mesleğe atılmadan önce sektör hakkında tecrübe edinmiş oldum.

sizde gidip danışmanlıklarla görüşebilirsiniz veyahut üniversitede hocalarla görüşebilirsiniz projeler vs size uygunsa çünkü birçok üni. de hocalar yetiştirmek için ögrenci arıyorlar. eğer bu konuda gönüllü iseniz

bi gün çıkıp bi araştırma yapın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...