• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atık Yönetimi ve Çevre Danışmanlık konularında faaliyet gösteren firmamıza ekip arkadaşları arıyoruz. Sarnıç-Gaziemir/İzmir ’de bulunan işyerimize 1 adet ÇEVRE MÜHENDİSİ alınacaktır.

İşTanımı

· İzmir' de ikamet eden ya da edebilecek olan,

· Çevre görevlisi belgesine sahip (en az 2 yıl aktif olarak belgeyi kullanmış olmalı),

· Çevre Danışmanlığı ve Atıksu Arıtma Tesisleri işletilmesi konularında tecrübeli,

· ISO Kalite yönetim sistemleri konusunda bilgili,

· İnsan ilişkileri ve iletişim kabiliyeti kuvvetli, sonuç odaklı çalışabilen ve sorumluluk alabilen,

· Aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan,

· MS Office ve Autocad programlarına hakim,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak

Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine konu başlığı ‘İş Başvurusu’ adı altında özgeçmişlerini gönderebilirler.

@Nergiz Öztürk

Sayın @Nergiz Öztürk Hanım;

Bende bir sorun yok gibiydi fakat aynı mesaja tekrar bakarsanız dosyayı açamayan/indiremeyen vs. gibi sorun yaşayanlar için dosya içeriğini mesaja çıkardım.
İyi çalışmalar diliyorum..

öncelikle herkese merhaba.
çevre mühendisi/görevlisi yim. askerliğimi yaptım.
istanbul bölgesinde iş aramaktayım.
ehliyetim var, kendimi geliştirmeye kafayı takmış durumdayım.
işe ihtiyacım var!

Merhaba arkadaşlar
İş arıyorum! Çevre görevlisi belgesine sahibim daha önce bir geri dönüşüm firmasında çalıştım, Ankara'da ikamet ediyorum fakat dışında da bulunabilirim.

Kolaylıklar dililiyorum

İlan Sahibi Firma

GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ./İZMİR

İş Tanımı

Çevre Danışmanlığı alanında kalite ve etik değerlerinden ödün vermeden büyüyen GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜH. VE DANIŞMANLIK olarak, ekibimize katılacak çalışmayı hayat tarzı edinmiş,dinamik,vizyonumuza uygun takım arkadaşları aramaktayız.

GÖREV:

-Danışmanlığını yürüttüğümüz firmalarda çevre görevlisi ,izin ve lisans çalışmalarını yürütmek,

-Sera Gazlarını İzleme ve Raporlanması, ISO 14064 Karbon yönetim sistemi kurulumu ile Karbonun ticarileştirilmesi, sertifikalandırma, karbon piyasa mekanizmaları vb. çalışmalarda yer almak,

-ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemleri konusunda firmamızda yürütülen çalışmalara katılmak,

-ISO 9001-14001 ve OHSAS yönetim sistem kurulum danışmanlığı çalışmalarını yürütmek,

-Yukarıda belirtilen konularda eğitim vermek,

-İZKA/AB/TTGV vb. yurt içi veya yurt dışı proje çalışmalarında proje ekibinde yer almak,

-Sürdürülebilirlik raporlaması(GRI),Life Cycle Assesment( LCA) ve EPD çalışmalarına katılmak,

-LEED ,Green Stars çalışmalarında yer almak,

Aranan Nitelikler

ARANAN ŞARTLAR:

- Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olmak,

-Çevre Görevlisi belgesi bulunmak,

-Çevre Danışmanlığı, ÇED Raporu hazırlama, Saha denetimleri, Çevre Mevzuatı, Atık Yönetimi,Toprak kirliliği,Kimyasal Yönetimi veya Atıksu Arıtma Tesisi işletimi, konularından en az 2 sinde 2 yıl deneyim sahibi olmak,

-ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 18001, ISO 50001 yönetim sistem standartlarından en az bir veya daha fazlasını içeren konularda eğitim almış olmak, Yönetim sistemleri konusunda 2 yıl ve üzeri deneyim sahibi olmak tercih nedenidir.

-Microsoft Office uygulamalarını iyi düzeyde ve aktif olarak kullanıyor olmak,

-Aktif olarak araç kullanıyor olmak, Seyahat engeli bulunmuyor olmak,

-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

-Tercihen İyi derecede İngilizce konuşma / yazma bilgisine sahip olmak,

-Tercihen AutoCAD ve NetCAD programlarını kullanıyor olmak,

Temsil kabiliyeti olan, yeniliklere açık,araştırma kabiliyeti yüksek,prezentabl,ekip çalışmasına yatkın,sosyal ilişkilerde başarılı ve dürüstlük ilkesine bağlı olmak.

Diğer Açıklamalar

Alınacak Personel Sayısı : 2 kişi

İletişim Bilgileri

Tel : 0 232 464 35 44

E-posta : [email protected]

Adres : Talatpaşa Bulvarı No:76 K:2 D:3 Alsancak / İZMİR

Web :
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Merhaba arkadaşlar;
Aşağıda ÇEVRE ARITIM firmasına çevre mühendisi ihtiyacı vardır. İlgilenen arkadaşlar için ilanı paylaşıyorum.

ÇEVRE MÜHENDİSİ İŞ İLANI

İşin Tanımı:

Çevresel Danışmanlık Hizmetleri, Atıksu Arıtma Tesisi Taahhüt ve Atıksu Arıtma Tesisi Revizyon işleri yapan firmamızda görev alabilecek Çevre Mühendisi aranmaktadır.

Ø Adayımız çevre konusunda en az iki yıllık mesleki tecrübeye sahip olmalıdır.

Aranan Nitelikler:

· Çevre Mühendisi

· Tekirdağ veya Çorlu da ikamet eden ya da edebilecek olan

· Çevre görevlisi belgesine sahip (en az 2 yıl aktif olarak belgeyi kullanmış olmalı)

· Çevre Danışmanlığı ve Atıksu Arıtma Tesisleri işletilmesi konularında tecrübeli

· Aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan

· MS Office ve Autocad programlarına hakim,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak

Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine konu başlığı ‘İş Başvurusu’ adı altında özgeçmişlerini gönderebilirler.

Çevre Arıtım Arıtma Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti
Tel :(282) 673 49 70
Fax:(282) 673 52 18
Email:[email protected]

İzmirde bulunan bir firmanın iş ilanı aşağıdadır;

ÇED, Çevre Danışmanlık ve İş Güvenliği konularında faaliyet gösteren firmamıza çalışma arkadaşı arıyoruz.

İş Tanımı;
Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Çevre Danışmanlık Hizmetleri kapsamında Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık konusunda müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek, ÇED Raporları hazırlanmasında görev alabilecek ve çevre görevlisi hizmetlerini yerine getirecek Çevre Görevlisi alınacaktır.

• Tercihen Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
• Tercihen Danışmanlık sektöründe en az 1 yıl aktif olarak çalışmış,
• Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip,
• İletişim gücü yüksek
• Çevre İzinleri süreçlerine hakim,
• Çevre Mevzuatına hakim
• Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip,
• Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı,
• İş takip süreçlerini münferit yürütme kabiliyetine sahip ve insan ilişkileri kuvvetli,
• Dış görünüşüne özen gösteren,
• B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli bulunmayan,
• İzmir'de ikamet eden yada edebilecek
ARTI ÖZELLİKLER

ÇED projelerine imza atmış.
ISO ve OHSAS yönetim sistemlerinde bilgili

ÇEVRE GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.
İlgilenenlerin web sitemiz (
) üzerindeki
bağlantısını tıklamaları ve formu doldurmaları rica olunur.

5D Tarım Hayvancılık Üretim ve Tic. A.Ş. olarak,
ÇED ve Çevre Danışmanlık konusunda faaliyet gösteren firmamızda;
Aktif araç kullanabilen
Çevre Görevlisi Belgesi ne sahip
Çorlu ya da Silivri de ikamet eden
Erkek adaylar için askerliğini yapmış
ÇEVRE MÜHENDİSİ aranmaktadır.

İlgilenenlerin [email protected] adresine CV göndermeleri gerekmektedir.
Tel: 0282 653 17 93

FERHANOĞULLARI GERİ DÖNÜŞÜM LTD.ŞTİ.

• Üniversitelerin Çevre Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümünden mezun,
• Çevre mevzuatı hakkında öğrenmeye yetkin, tercihen geri dönüşüm ve tehlikeli atık yönetimi konularında çalışmış veya yeni mezun,
• Laboratuar çalışma koşullarına haiz olan
• Çevre Görevlisi belgesine sahip,
• MS Ofis programlarına (Word, Excel, Power Point) hakim,
• İlişki yönetiminde başarılı ve iletişim becerileri kuvvetli,
• Analitik ve kavramsal düşünebilen,
• Ekip çalışmasına yatkın,
• Askerlik görevini yerine getirmiş,
• Aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,
• Hatay ili veya yakın bölge il ve ilçelerinde ikamet eden.
• Tercihen bay istenmektedir.

İş tanımı:
• Fabrikanın çevre ve atık ile ilgili yönetmeliklere uyumunun sağlanması ve gerekli aksiyonların alınmasını temin etmek,
• Çevre ve atık ölçümlerinin periyodik olarak yapılmasını sağlamak,
• Fabrika sahasına gelen atıkların ilgili yönetmeliklere uygun olarak, kabul, stok ve bertarafı gibi tüm süreçlerini yürütmek ve yönetmek, ilgili raporlamaları gerçekleştirmek,
• Fabrika ortamında çevresel risk takibini gerçekleştirerek, çevre iç denetim raporu hazırlamak, eylem planlarının gerçekleştirilmesini sağlamak,
• Çevre ve Atık Yönetimi ile ilgili prosedürlerin başvurularını ve takiplerini yürütmek
İletişim adresi:0542 632 2131
[email protected]
[email protected]

İlan Sahibi Firma BAŞÖZ ENERJİ TAAH. TİC. SAN. A.Ş.
İş Tanımı TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi
Aranan Nitelikler
• TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda deneyimli veya bilgi sahibi

Diğer Açıklamalar Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.
İletişim Bilgileri [email protected]
Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79
Malıköy / Sincan / ANKARA
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi : 04.12.2014
Bitiş tarihi : 31.12.2014

İlan Sahibi Firma ÇEVRE BOYUT DANIŞMANLIK İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA TAAHHÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler • İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden,
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip (Tercihen tecrübeli)
• Aktif araç kullanabilen,
• Diksiyonu düzgün,
• Seyahat engeli olmayan,
. Office programlarına hakim,
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır.

Diğer Açıklamalar Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :02.12.2014
Bitiş tarihi :02.02.2014

İlan Sahibi Firma KARTAŞ HAZIR BETON YAPI ELEMANLARI LTD ŞTİ
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve c sınıfı iş güvenliği belgesine sahip çevre mühendisi istihdam edilecektir.
Aranan Nitelikler • ISPARTA ilinde ikamet edebilecek
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip,

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :02.12.2014
Bitiş tarihi :15.12.2014

İlan Sahibi Firma MGS Proje Müşavirlik Mühendislik Ticaret LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Çevre Danışmanlık ve/veya ÇED sektöründe deneyimli veya bilgi sahibi
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip
• İyi düzeyde İngilizce bilgisi
• Aktif araç kullanabilen
• Seyahat engeli olmayan
• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi : 01.12.2014

İlan Çevre Mühendisi Aranıyor.
İlan sahibi ESLİ END.ÜRÜN.PAZ.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
İş Tanımı Su ve atık su arıtma sistemleri tedarik ve üretimi üzerine faaliyette bulunan firmamızın proje birimine Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler • - ANTALYA' da ikamet eden,• - İyi derece İngilizce bilen,• - Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan • - AutoCAD programını kullanmayı bilen • - Yeni mezun veya deneyimli
İletişim Bilgileri Tel: 0 242 417 76 20 E-posta:[email protected]: Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. Kısım Antalya Bulvarı No: 36 Döşemealtı/ ANTALYA
Diğer Açıklamalar Faaliyet konularımızı incelemek için
adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlan Sahibi Firma AKCA ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İNŞ. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, “Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği” kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek,
• Çevre danışmanlık hizmetleri konusunda deneyimli veya bilgi sahibi,
• Diksiyonu düzgün,
• Günü birlik seyahat engeli olmayan,
• Askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.
İletişim Bilgileri Tel: 0 216 313 20 45
E-posta: [email protected]
Adres: Tatlısu Mah. Arif Ay Cad. Balkaya Apt. 19/1 Ümraniye/İSTANBUL
İlan Yayın Süresi Başlangıç tarihi : 28.11.2014
Bitiş tarihi : 15.12.2014

İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor.
İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu
Aranan Nitelikler Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış,
En az 5 yıl atık su arıtma tesisi işletme tecrübesi olan (Digester ünitesine sahip arıtma tesisi işletmiş olmak tercih sebebidir.),
Denizli’de ikamet eden veya edebilecek,
Aktif olarak araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Sözlü ve yazılı raporlama yapabilecek seviyede İngilizce bilen adaylar
Alınacak Personel Sayısı 1
İletişim Bilgileri Başvurular aşağıdaki e-posta adresine yapılacaktır:

E-posta:[email protected]

İlan Sahibi Firma BOYUT Çevre ve İş Güvenliği Dan.Müh.İnş.Lab.Hizm.Taah.San.veTic.Ltd.Şti.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Ankara İlinde ikamet eden,
• Diksiyonu düzgün,
• Seyahat engeli olmayan
. Office programlarına hakim
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır.

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :18.11.2014
Bitiş tarihi :31.12.2014

İlan Sahibi Firma ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI LTD.
İş Tanımı Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır.
Aranan Nitelikler • Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
• ISO 14001 Çevre ve OHSAS 18001 İş Sağlığı İş Güvenliği yönetim sistemleri konularında deneyimli,
• Çevre mühendisi olarak üretim tesislerinde en az 3-5 yıl arası deneyimi olmak
• Konusuyla ilgili mevzuatlara hakim ve resmi kurum ve kuruluşlarla ilişkileri yürütebilecek,
• Tercihen İngilizce bilen,
• MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
• Sorumluluk sahibi,
• Analitik düşünebilen, dikkatli ve titiz, detaylara önem veren,
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak
• İstanbul-Anadolu yakası ikametli veya ikamet edebilecek olmak

Diğer Açıklamalar • Özgeçmişleri fotoğrafsız adayların müracaatları dikkate alınmayacaktır.
Müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi gerekmektedir.
İletişim Bilgileri [email protected];[email protected]
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :21.11.2014
Bitiş tarihi :

İlan Sahibi Firma BORDO DOKÜMAN VE ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİST.A.Ş.
İş Tanımı PET VE PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPAN FİRMAMIZDA GÖREV ALACAK
Aranan Nitelikler FABRİKAMIZIN ÇEVRE İLE İLGİLİ İŞLERİNİ TAKİP, KOORDİNASYON VE DÜZENLEMEK
Diğer Açıklamalar Fabrikamız tekirdağhayraboluda bulunmaktadır. Çalışan arkadaşa lojman imkanı sağlanacaktır.
İletişim Bilgileri BÜNYAMİN BOĞATEPE 0-216-371-63-94 [email protected]
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) 31.11.2014

İlan Sahibi Firma MA-GUN İNŞAAT MÜHENDİSLİK DAN. İNŞ. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Hatay’da ikamet eden yada etmeyi düşünen,
• Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi(tercih sebebidir),
• Diksiyonu düzgün,
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.

Diğer Açıklamalar Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerin aşağıda verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :20.11.2014
Bitiş tarihi :20.01.2015

İlan Sahibi Firma S.T.H. ÇEVRE MÜH. DANIŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Trabzon’ da ikamet eden,
• Diksiyonu düzgün,
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar
. Sigara kullanmayan

İletişim Bilgileri . Tel: 0462 325 75 95
. Faks: 0462 325 98 93
. E mail: [email protected]
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :20/11/2014
Bitiş tarihi :01/01/2015

İlan sahibi GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ./İZMİR
İş Tanımı Çevre Danışmanlığı alanında kalite ve etik değerlerinden ödün vermeden büyüyen GÜNDOĞDU ÇEVRE MÜH. VE DANIŞMANLIK olarak, ekibimize katılacak çalışmayı hayat tarzı edinmiş,dinamik,vizyonumuza uygun takım arkadaşları aramaktayız.
GÖREV:
- Danışmanlığını yürüttüğümüz firmalarda çevre görevlisi ,izin ve lisans çalışmalarını yürütmek,
- Sera Gazlarını İzleme ve Raporlanması, ISO 14064 Karbon yönetim sistemi kurulumu ile Karbonun ticarileştirilmesi, sertifikalandırma, karbon piyasa mekanizmaları vb. çalışmalarda yer almak,
- ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemleri konusunda firmamızda yürütülen çalışmalara katılmak,
- ISO 9001-14001 ve OHSAS yönetim sistem kurulum danışmanlığı çalışmalarını yürütmek,
- Yukarıda belirtilen konularda eğitim vermek,
- İZKA/AB/TTGV vb. yurt içi veya yurt dışı proje çalışmalarında proje ekibinde yer almak,
- Sürdürülebilirlik raporlaması(GRI),Life CycleAssesment( LCA) ve EPD çalışmalarına katılmak,
- LEED ,Green Stars çalışmalarında yer almak,

Aranan Nitelikler ARANAN ŞARTLAR:
- Çevre Mühendisi ile aranan şartları sağlayan ve yukarıda belirtilen görev konularında uzmanlığı bulunan 4 yıllık üniversite mezunu olmak,
- Çevre Görevlisi belgesi bulunmak,
- Çevre Danışmanlığı, ÇED Raporu hazırlama, Saha denetimleri, Çevre Mevzuatı, Atık Yönetimi,Toprakkirliliği,Kimyasal Yönetimi veya Atıksu Arıtma Tesisi işletimi, konularından en az 2 sinde 2 yıl deneyim sahibi olmak,
- ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 18001, ISO 50001 yönetim sistem standartlarından en az bir veya daha fazlasını içeren konularda eğitim almış olmak, Yönetim sistemleri konusunda 2 yıl ve üzeri deneyim sahibi olmak tercih nedenidir.
- Microsoft Office uygulamalarını iyi düzeyde ve aktif olarak kullanıyor olmak,
- Aktif olarak araç kullanıyor olmak, Seyahat engeli bulunmuyor olmak,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.
- Tercihen İyi derecede İngilizce konuşma / yazma bilgisine sahip olmak,
- Tercihen AutoCAD ve NetCAD programlarını kullanıyor olmak,
- Temsil kabiliyeti olan, yeniliklere açık,araştırma kabiliyeti yüksek,prezentabl,ekip çalışmasına yatkın,sosyal ilişkilerde başarılı ve dürüstlük ilkesine bağlı olmak.
Alınacak Personel Sayısı 2 kişi
İletişim Bilgileri Tel : 0 232 464 35 44
E-posta : [email protected]
Adres : Talatpaşa Bulvarı No:76 K:2 D:3 Alsancak / İZMİR
Web :

İlan Sahibi Firma BOYUT Çevre ve İş Güvenliği Dan.Müh.İnş.Lab.Hizm.Taah.San.veTic.Ltd.Şti.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Ankara İlinde ikamet eden,
• Diksiyonu düzgün,
• Seyahat engeli olmayan
. Office programlarına hakim

İletişim Bilgileri [email protected] ve/veya [email protected]

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :18.11.2014

İlan Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi Aranıyor.
İlan sahibi İSİS TURİZM HİJYEN DANIŞMANLIK ÇEVRE SAĞLIĞI VE TİC. LTD. ŞTİ
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmalık Firmaları Hakkında Yönetmelik ile İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için bay/bayan Çevre Mühendisi/Çevre Görevlisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler -Side-Manavgat/ANTALYA ikamet eden / edebilecek
-Çevre görevlisi belgesine sahip,
-Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı iletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan,
-Yoğun seyahat ve çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
-İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü ve diksiyonu düzgün,
-Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen,Seyahat engeli bulunmayan,
- Microsoft Office (Word,Excel,Powerpoint vb.) programlarını kullanabilen,(Autocadtercih sebebidir)
-Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için)
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ/ÇEVRE GÖREVLİLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR

İletişim Bilgileri Tel: 0 530 933 07 63
Adres:Side Mah. K. Karabekir Cad. No: 42/3-4
Side-Manavgat/ANTALYA
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :17.11.2014
Bitiş tarihi :01.01.2015

İlan ÇEVRE MÜHENDİSİ ARANIYOR.
İlan sahibi KONSEÇ ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Çevre danışmanlık firmamızda ÇED ve PTD hazırlama konularında faaliyet gösteren ekip arkadaşları arıyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, yüksek tempoda çalışabilecek, çalışkan ve dinamik, takım arkadaşları ile daha da güçlenmek istiyoruz. İzmit/Kocaeli’nde yer alan ofisimizde görevlendirmek üzere 1adet ÇEVRE MÜHENDİSİ alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
• ÇED Yeterlilik Tebliğine göre 5A personeli niteliklerine sahip,
• ÇED Mevzuatına hakim,
• ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında tecrübeli,
• Çevre İzinleri süreçlerine hakim,
• Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, İletişim gücü yüksek
• Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip,
• Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı,
• B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli bulunmayan,
• Kocaeli’nde ikamet eden ya da edebilecek 1 kişi,
• Erkek adaylar için askerliğini yapmış,
İletişim Bilgileri Tel:0 (262) 322 76 98 - 0(549) 322 76 97
Eposta:[email protected]
Adres: Yenişehir Mah. Mermer Sok. No:20 Daire 4 İzmit/KOCAELİ
Diğer Açıklamalar Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Çevre Danışmanlık Hizmetleri kapsamında Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık konusunda müşteri ziyaretleri gerçekleştirecek, çalışma konusu ile ilgili pazarlama faaliyetlerinin yürütecek ve çevre görevlisi hizmetlerini yerine getirecek 1adet Çevre Görevlisi alınacaktır.
Yayımlama Süresi 30 gün

İlan sahibi CEYDA YÖNETİM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • - ANKARA' da ikamet eden,• - Çevre Görevlisi Belgesine sahip(İzin, Lisans işlemlerinde 1-2 Yıl tecrübe tercih sebebidir),
- Aktif araç kullanabilen,• - Diksiyonu düzgün,• - Günü Birlik Seyahat engeli olmayan adaylar.
İletişim Bilgileri Tel:(0539)5740032 E-posta:[email protected];[email protected]: 77.sok.22/1 EMEK - Çankaya Ankara
Diğer Açıklamalar CV ile müracaat edilmesi .
Yayımlama Süresi 30 gün

İlan Sahibi Firma İzmir Doğa Çevre Danışmanlık İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite ve Atık Yönetimi Müh. Tic. Ltd. Şti.
İş Tanımı ÇEVRE MÜHENDİSİ-ÇEVRE GÖREVLİSİ
Aranan Nitelikler • Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında YönetmeliğinMadde 9) (1)c bölümündeki şartlara haiz.
• İzmir’de ikamet eden ya da edebilecek
• Çevre mühendisi veya çevre mühendisliğinde yüksek lisans derecesine sahip
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip
• Tam zamanlı çalışacak (8:30 – 17:30 , resmi tatiller ve hafta sonunda çalışma yapılmaz.)
• Aktif olarak araç kullanabilen
• Sorumluluk sahibi
• Çevre mevzuatına hakim
• Askerlik ilişkisi olmayan (erkek adaylar için)
• Kendini ifade etme becerileri yüksek
ARTI ÖZELLİKLER
• TercihenÇED projelerine imza atmış.
• 2-3 yıl iş deneyimi sahibi
• ISO ve OHSAS yönetim sistemlerinde bilgili

Diğer Açıklamalar İzmir’de çevre danışmanlık ve iş güvenliği alanında hizmet veren firmamıza, ÇEVRE GÖREVLİSİ pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenenlerin web sitemiz (
) üzerindeki İK bağlantısını tıklamaları ya da doğrudan formu doldurmaları rica olunur.
İletişim Bilgileri Tel: 232 373 33 67
E-posta:formu doldurunuz. (Ctrl’ye basıp formu yazısına tıklayınız)
1376 Sk. Boran Plaza B Blok No:3/F Halkapınar
35170 Konak / İZMİR

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :11.11.2014
Bitiş tarihi :12.12.2014

İlan Sahibi Firma GÜZEL ÇEVRE PROJE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK DAN.MADEN İNŞAAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Ankara’da ikamet eden,
• Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi,
• Diksiyonu düzgün,
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.

İletişim Bilgileri 0312 417 14 65 [email protected]
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :07.11.2014
Bitiş tarihi :07.02.2015

İlan sahibi ÇEVREMER MÜHENDİSLİK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ.
İş Tanımı Firmamıza bilgisi ve tecrübesi ile güç ve değer katacak, Çevre Danışmanlık Hizmeti, Atıksu Arıtma Tesisleri tasarım ve projelendirme, ÇED Raporları ve Çevre Mevzuatı kapsamındaki işlemlerin yürütülmesi faaliyetlerinde görev alacak bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • - En az2 yıllık mesleki deneyime ve Çevre Görevlisi Belgesine sahip, • - Çevre Mevzuatına Hakim • - Aktif araç kullanabilen,
• - Diksiyonu düzgün, • - Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan adaylar.
• Hemen göreve başlayabilecek durumda
İletişim Bilgileri İlgilenen adayların aşağıdaki mail adresine CV lerini ulaştırmaları gerekmektedir.
Tel: 0 264 270 18 45 E-posta:[email protected]
Adres: Adnan Menderes Cad. Avşaroğlu İş Merkezi No:77 Adapazarı-SAKARYA
Diğer Açıklamalar
Yayımlama Süresi 45 gün

İlan Sahibi Firma
KILIÇLAR ÇEVRE DENETİM VE DANIŞMANLIK
SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı
Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler Kayseri’de İkamet Eden,
Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı,

İletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan,

İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü,

Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen,

Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için)

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR.

Diğer Açıklamalar Başvuru için; [email protected] e-posta adresine fotoğraflı özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.
İletişim Bilgileri Gsm: 0 532 164 63 38
Tel: 0 352 221 34 38
Adres: Serçeönü Mah. Ahi Evran Cad. Kültür İş Merkezi
Kat:2/106 Kocasinan / KAYSERİ
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi : 19.10.2014

İlan Çevre Mühendisi/Proje Mühendisi
İlan sahibi Yeditepe Arıtma İnş. Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere;
Sözleşmesi imzalanan işlerin işletmeye alınması aşamasında kadar olan sürecin organizasyonu, takibi ve sorunsuz olarak teslim edilmesi
Proje onay dosyasının hazırlanması
Tasarım hesapları ve Autocad de çizim yapabilecek
Aranan Nitelikler Çok iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
Aktif olarak araç kullanabilen,
Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan,
Takım çalışmasına yatkın,
Ataşehir, Maltepe, Kartal, Ümraniye Bölgelerinde ikamet eden,
İnsan ilişkileri üst düzeyde olan,
Yoğun çalışma temposunda çalışabilecek çevre mühendisleri aranıyor.

İletişim Bilgileri Tel: 02165761644
E-posta: info@

Adres: Küçükbakkalköymah.Zorlu sok.NO:5/22 Ataşehir/İSTANBUL
Diğer Açıklamalar
Yayımlama Süresi 2 AY

İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ.
Aranan Nitelikler • Ankara’da ikamet ediyor olması,
• Mesleği ile ilgili en az üç yıl çalışmış, üç adet Raporun hazırlanmasında yer almış veya üç adet Raporun İDK’ sında görev almış veya üç adet Rapora ait faaliyetin izleme kontrolünde bulunmuş veya on beş adet PTD hazırlanmasında yer almış olması,
• Çevre Görevlisi Belgesine sahip olması,
• Günü birlik seyahat engeli olmaması,
• Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmaması.

Tel.0 312 440 52 28
Faks.0 312 440 52 29
İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :20.09.2014

İlan Sahibi Firma HSC ARITIM LTD. ŞTİ.
İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, su arıtma sistemleri ve ekipmanlarının satışını yapmak için Çevre Mühendisi alınacaktır.
Aranan Nitelikler • Ankara’da ikamet eden,
• İnsan İlişkileri iyi olan,
• Diksiyonu düzgün,

İlan Yayın Süresi
(İlanın bitiş tarihi mutlaka belirtilmelidir) Başlangıç tarihi :08.09.2014
Bitiş tarihi :08.01.2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...