• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba.. İstanbul'da yaşıyorum. YTÜ Çevre Müh. mezunuyum.. Çevre Görevlisi Belgemin onaylanmasını bekliyorum. Burada çalışan arkadaşlarımız firmalarında çevre müh/çevre görevlisi arayışı olursa özgecmişimi gönderebilirim. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim :)

Merhaba;
İstanbulda yaşıyorum. Cumhuriyet Üniversitesi mezunuyum. Çevre görevlisi belgesi sahibiyim.İlgilenen olursa cv mi ulaştırabilirim.
Teşekkürler, saygılar.

İlan sahibi : İSLAMOĞLU ÇEVRE DANIŞMANLIK VE ATIK YÖNETİMİ
İş adresi : Geçit Mah. 2. Gündoğdu Sok. Osmangazi/Bursa

Aranan Nitelikler:
  • Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerinden 2014 yılında mezun olmak,
  • Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
  • Bayan,
  • Bursa Mudanya Yolu üzerindeki semtlerde (servis güzergahında) ikamet eden,
  • Sigara kullanmayan,
  • Aktif araç kullanan ve sürücü belgesine sahip,
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • Diksiyonu düzgün,
  • İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli,
  • Analitik düşünce ve planlama yeteneğine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Orta derecede İngilizce bilen,
  • Çevre mevzuatını takip edebilecek,
  • ISO 14001 sistemi üzerinde çalışabilecek,
  • Tam zamanlı çalışabilecek
Hafta içi çalışma saatleri : 08.00-18.00
Hafta sonu çalışma saatleri : Çalışılmamaktadır.
Resmi tatiller : Çalışılmamaktadır.

Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir.

İlan sahibi : BİLÇEV MÜHENDİSLİK ARITMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İş adresi : 1348 Sk No:5 D:311 Teknik Mlz İş Mrk. Yenişehir/İZMİR

Aranan Nitelikler:

- Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
- Atıksu arıtma sektöründe proje, teklif ve imalat konularında en az 3 yıl tecrübeli,
- İyi derecede AutoCad kullanabilen ve Microsoft Office programlarına hakim,
- Çözüm odaklı ve analitik düşünme becerisine sahip, yazılı ve sözlü iletişim gücü yüksek, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,
- B sınıfı ehliyeti olup aktif araç kullanabilen,
- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,
- İzmir’de ikamet eden Çevre Mühendisi alınacaktır.

İlgilenenler CV lerini [email protected] adresine gönderebilirler..

@Özlem Kalaysız
İŞ İLANI: Şirketimizde görevlendirilmek üzere Bayan Çevre Mühendisi alınacaktır.

Başvuru Koşulları ve Aranan Nitelikler:

Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Çevre Görevlisi Belgesine sahip olması tercih sebebidir.

MS OFFICE programlarını kullanabilen.

Seyahat engeli olmayan.

Takım çalışmasına yatkın.

Başvurular Şahsen ve Mail Yolu İle Yapılacaktır.

[email protected]
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
'te.

Merhaba;
Malatya da yaşıyorum. Fırat Üniversitesi mezunuyum. Çevre görevlisi belgesi sahibiyim. Kimya mühendisliği ile çiftanadal yaptım.İş arıyorum. İlgilenen olursa cv mi ulaştırabilirim.
Teşekkürler, saygılar.

Merhabalar,
İTÜ Çevre Mühendisliği bölümünde 2.sınıf öğrencisiyim. Kendimi bölümümle ilgili geliştirmek, iş öğrenmek amacıyla part time çalışabileceğim yerler arıyorum. Autocad, Fortran ve MS Office programlarına hakimim şimdiden. Ocak ayı itibariyle başlayabilirim. Teşekkürler.

İLAN SAHİBİ FİRMA : Şan Çevre Danışmanlık San.ve Tic. Ltd. Şti

İŞİN TANIMI : Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere,”Çevre İzin Lisans Yönetmeliği”

Kapsamı’nda ” Çevre Görevlisi “ işlemlerinin yürütülmesi işlemleri için “Çevre Mühendisi “ alınacaktır.

ARANAN NİTELİKLER : * Salihli /Manisa çevresinde ikamet edebilecek,

* Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olmak,

*Çevre Görevlisi Belgesine sahip,

*Seyahat engeli olmayan,

*Bay(askerlik engeli olmayan) /Bayan “Çevre Mühendisi “alınacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ : Özgül ÇAKMAK

Şan Çevre Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti.

Mithatpaşa Mah. Mithatpaşa Cad. No:90 /12 Salihli-MANİSA

Telefon: 0(236) 715 45 35 ( iş )

0(236) 715 45 36 (faks)

0(554) 420 67 10 (cep)

Mail adresi: [email protected]

arkadaşlar bu sene mezun oldum ve çevre görevlisi belgemi yeni aldım sakaryada ikametetmekteyim 3,5 ay katı atık tesisinde çalıştım ve yaklaşık 2 aydır iŞ arıyorum yardımcı olabilecek olan var mı :((( kötü durumdayım tezgahtarlığı düşünmeye başladım artık:agla:

@melike54
1.5 yıldır işsizim mezun olur olmaz nasıl iş bulabildiniz.. Ben yakında dilencilik yapıcam :uzgnm:

Merhaba arkadaslar, Sakarya ilinde ikamet eden, çevre görevlisi belgesine sahip, çevre illere seyahat engeli olmayan, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek arkadasların cvlerini [email protected] adresine gönderebilirler. Tüm meslektaşlarımın en iyi koşullarda çalışması dileğimle...

Merhabalar,

Çalıştığım firmaya ilişkin ilanı paylaşıyorum. İlgilenenler [email protected] ve [email protected] adresine özgeçmişlerini gönderebilirler.

İŞİN TANIMI : İstanbul'da bulunan danışmanlık firmamızda istihdam edilmek üzere, ”Çevre İzin Lisans Yönetmeliği” kapsamında "Çevre Görevlisi" işlemlerini yürütülebilecek, Atık Yönetimi ve Çevre Yönetimi konularında bilgi sahibi “Çevre Mühendisi" alınacaktır.

ARANAN NİTELİKLER :

* Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun,

* Çevre Görevlisi Belgesine sahip,

* Seyahat edebilecek,

* Bay(askerlik engeli olmayan) /Bayan “Çevre Mühendisi" alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...