• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese iyi günler,

Çevre Mühendisliği alanında lisans ve yüksek lisans eğitimi aldım. Yüksek lisans eğitimi sürecinde, TÜBİTAK destekli bilimsel araştırma projesinde; raporlama, yazım, pilot ölçekli arıtma tesisleri işletme ve bakımı, su ve atıksu analizleri gibi laboratuar çalışmalarında görev aldım. Çevre Görevlisi ve C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgelerim var. Autocad kullanmasını biliyorum.

SAKARYA VE KOCAELİ illerinde öncelikli olarak su ve atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren mühendislik şirketinde çalışmak istiyorum.

Yardımcı olabilecek kişiler benimle irtibata geçebilirlerse çok sevinirim. İlgilenenler için CV'mi gönderebilirim.
Saygılarımla. Herkese kolay gelsin.

Şerif ÇAKMAK
Çevre Yüksek Mühendisi

Merhaba arkadaşlar;
Personel arayışımız devam etmektedir. İlgilenen arkadaşlar için ilanı tekrar yayınlıyorum.

ÇEVRE ARITIM ARITMA SİSTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ'nin çevre mühendisine ihtiyacı vardır.

ÇEVRE MÜHENDİSİ İŞ İLANI

İşin Tanımı:

Çevresel Danışmanlık Hizmetleri, Atıksu Arıtma Tesisi Taahhüt ve Atıksu Arıtma Tesisi Revizyon işleri yapan firmamızda görev alabilecek Çevre Mühendisi aranmaktadır.

Adayımız çevre konusunda en az iki yıllık mesleki tecrübeye sahip olmalıdır.

Aranan Nitelikler:

· Çevre Mühendisi

· Tekirdağ veya Çorlu da ikamet eden ya da edebilecek olan

· Çevre görevlisi belgesine sahip (en az 2 yıl aktif olarak belgeyi kullanmış olmalı)

· Çevre Danışmanlığı ve Atıksu Arıtma Tesisleri işletilmesi konularında tecrübeli

· Aktif araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan

· MS Office ve Autocad programlarına hakim,

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak

Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine konu başlığı ‘İş Başvurusu’ adı altında özgeçmişlerini gönderebilirler.

Çevre Arıtım Arıtma Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti

Tel : 282 673 49 70

Fax: 282 673 52 18

Email: [email protected]

Web:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

@Çiğdem Aksoy
Ahh şu tecrübe :/ tek engelim tecrübe kaldı :/

Düzce'de Plastik Geri Kazanım tesisinde çalışmak üzere Çevre Mühendisi istihdam edilecektir.
İrtibat Tel: 0549 656 46 64 Ayfer Hanım ile irtibata geçersiniz.

@Gökhan Ş.
İlginiz için teşekürler ederim Gökhan Bey. Baştürk Mühendislik şirketine başvuru yaptım fakat geri dönüş olmadı.

Arıtma Tesisi Tecrübesi Olan Çorum Da İkamet eden Yada Edebilecek Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisinde Görev Yapacak Çevre Mühendisi Alınacaktır

Atık Su Analizleri.
Düzenli Raporlama.
Fiziksel, Kimyasal, Biyolojik, Kum Karbon Filtrelerinin Çalışabilirliği ve Çevre Mevzuatına Uygun Deşarjın Sağlanması .
Tesis Bakımlarının Kontrolü Yapabilecek.

İŞ İLANI ACİL!! EWET MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK DAN. KAYSERİ firmasında
Çevre Görevlisi belgesine sahip sürücü belgesi olup aktif araç kullanabilen Kayseri'de ikamet eden/edebilecek bay/bayan çevre mühendisi aranmaktadır. İSG belgesi olması tercih sebebidir.
ilgilenenler benimle irtibata geçebilir ya da [email protected] adresine mail atabilirler.

Kocaeli ankara sakarya illerinde ikamet edebilirim atik ambalaj konusunda 6 ay tecrubem var danismanlikta yapabilirim bilgin vardir cevre gorevlisi belgem mevcuttur is olursa beni bilgilendirir misiniz tesk ederim...

Şirketimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere , Maden Mühendisi, Harita Teknikeri, Harita Mühendisi, Orman Mühendisi ve Çevre Mühendisi / Çevre Birim Müdürü (2 yıl ve daha uzun süre ile çevre görevlisi olarak çalışmış) alınacaktır.
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...