• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

haklisiniz, ama sozlesme subat ayinda oldugu icin ve subat ayi programi da sisteme yüklendigi icin sizin elinizden birsey gelmez. o tesisi direk mart ayi programinda yazarsiniz, ama belgelerini (subat tutanagi, ic tetkik raporu ve egitim tutanakları) mart 15 e kadar yüklersiniz. hatta 1 ay sureniz oldugu icin ic tetkigi ve egitim mart ayinda yaparsaniz o zaman nisan 15 e kadar yüklersiniz o belgeleri. yani benim yorumum bu yönde yapilabilecek baska birsey yok gibi geldi bana.

ilgili yönetmelikte danışmanlık firmaları için aylık çalışma planı oluşturulması yükümlülüğü var. ama bu adı üstünde PLAN. Planda değişiklikler olabilir. bu konuda çok stres sıkıntı yapmamamız gerekli ve bakanlığında bu anlayışta olması gerekli. ama öncelikle biz değerli meslektaşlarımızın bu kanıda olması gerekli . örneğin işletme müsait değildir planladığınız gün gidemezsiniz, hasta olursunuz gidemezsiniz, yeni bir işletme dahil olur onu ilave edersiniz, zaten bir gün kaydığında otomatik olarak diğer günlere de sirayet etmektedir
ÇEVRE GÖREVLİSİ, ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ VE ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK
Yükümlülükler
MADDE 10 ç) Bünyelerinde çalışan çevre görevlilerinin hizmet vereceği işletmelere ilişkin aylık çalışma planını oluşturmak ve sistem üzerinden bildirmekle,

Arkadaşlar bi tesisin çevre görevlisi olarak işe başladım sistem değişmeden önce danışmanlıkta çalışıyordum, sistem de aylık tutanakları vs yükleyebileceğim yeri bulamıyorum bizimde yüklememiz lazım diye biliyorum ama?:confused:

Tuğçe hanım çevre yönetim ve danışmanlık firmaları bunu yapmakla yükümlü şu anda çevre görevlisi olarak bir firmada çalışıyorsanız şu anda onu yapmanıza gerek yok bununla ilgi bakanlık bi duyuru yapmıştır. Ekte gönderiyorum. İyi çalışamalar

Ekli dosyalar

• icerikbelge2838.pdf
    204.1 KB · Görüntüleme: 142
Aylık tutanaklarınızı tutunuz ve imzalatınız Tuğçe Hanım. Denetim olursa onları gösterirsiniz ta ki firmada çalışan çevre görevlileri için kendi sayfalarına yükleme yapabilene kadar. Bize onu sağlarsa bakanlık o zaman kendi sayfamızdan raporları tarayıp, yükleriz.

merhaba, 22 ocak tarihinde bir firmada göreve başladım. şu anda danışmanlığını yürüttüğüm 5 firma var, çalıştığım şirkette şirketin yöneticisi hariç benden başka çevre görevlisi de bulunmuyor. Yönetmeliğin değiştiğini ve sisteme aylık tutanakların yüklenmesi gerektiğini dün tesadüf eseri burada gördüm. Sormak istediğim şu ki, sisteme girdiğimde firma raporları kısmını görüyorum ancak herhangi bir yükleme yapamıyorum, yüklemeyi firmanın sisteminden mi girip yapmak gerekmektedir? Ayın 15'ine kadar yapılması gerekiyormuş ancak ocak ayı değerlendirme tutanaklarını bugün yüklesem herhangi bir sıkıntı olur mu? Tabi bu durumda şubat ayı çalışma planı da sisteme yüklenmemiş oldu ancak mart ayı için bu ayın 20sinden sonra sisteme yükleme yapabileceğim. Bu konular sıkıntı yaratır mı bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

yüklemeyi firmanın sisteminden yapacaksınız, ocak ayı raporlarının şubat 15' e kadar yüklemeniz gerekirdi ama bu ay geçiş süreci olacağından bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum