ben çevre görevlisi belgesi sahibi değilim, değişikliklerin yol açacağı pratik sorunlara da vakıf değilim. böyle çok fazla kişiyi ilgilendiren bir tartışmada bir kişi üzerinden bir takım fikirlerimi beyan etmekten de hoşnut değilim. altta 369 kişi bu konuyu okumuş diyor bunu görmekten de memnun değilim. (onbinler mertebesinde üyesi olan bir forumda bu konuyu önemseyenler en az binler seviyesinde olmalıydı). en önemlisi ismail bey, mesela size rakip değilim. ne fikir açısından ne başka bir konuda. belki hayatımın geri kalanında hiç çevre görevlisi belgesi çıkarmayacağım ama şu an herkesi kapsayan bir metin çıksın diye telaş hissediyorum. kendi adıma derdim şudur, bıktım böyle tepeden inme ve mesleği hiçe sayan kutsal metinlerden, o yüzden meselenin içinde olma gereği hissediyorum. ne bileyim, giderim denizlide müdürlüğün önünde tek başıma pankart açarım, denizli çöplüğünün manzaralı bi yerinde elimde belirlediğimiz bir ortak sloganın yazılı oluğu bir dövizle fotoğraf çeker bunu "kimmisbucevregorevlileribiztanimiyoruz.tumblr.com" adresinde yayınlanması için yüklerim, ne bileyim isterseniz, ne bilyim müdürlüğe gider "sizin tuzunuz kuru tabii memurlar, biz dışarıda sürünelim umrunuzda olmasın" diye bağırır çağırırım, her eyleme bir meczup da lazım zaten. meczupsuz hak aranmaz. birilerinin delirmediği yerde iktidardan kimse bir şeyleri değiştirmek için zahmet etmez.