• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

Sınava girebilen var mı şu an ben de giremedim

Hafta sonu sabah sabah sınav için kalkıyoruz amavir sınav yapmayı beceremiyorlar. Bilgilendirme mesajı bile atmadılar

kaç sene geçti hala aynı problemler var. meslekten soğutmak için elinden geleni yapıyor bakanlığımız sağolsun.

Gelen smste 23undeki sınav 30una ertelenmiştir diyor fakat akademi csbde sınav saati 17:00 da gözükmeye devam ediyor

Hala girilmiyor bende
Sahada çalışıyorum saat 10da dönmem gerek bir saat fırsat yaratıyorum 35 dk dır boş boş bekliyorum insanların zamanını çalmanızında bir bedeli olmalı