• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

Sınav sonuçları açıklanmış ,beklediğinden düşük alan var mı benim gibi?

Soruların asla düzgün bir şekilde üzerine düşünülerek hazırlandığını düşünmüyorum. Anlamakta zorluk çekerek binbir uğraşla cevaplandırmaya çalıştığımız sorulardan bir de başarısız sonuç almak gerçekten çok can sıkıcı, endüstriyel 68 kentsel 62 ve sonuç başarısız. Bir sonraki sınav ile ilgili bilginiz var mı?
Tekrar ne zaman olacak ve eğitimi tamamlayanlar için tekrar eğitim zorunluluğu olacak mı ?

arkadaşlar ben kentsel sınavı geçtim ancak endüstriyel de 68 de kalmışım gözüküyor. görünüşe bakılırsa herkes 68 de bırakılmış endüstriyelde. ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. bir üstteki arkadaş ta endüstriyel 68 olarak sonuçlanmış bu kadar tesadüf olamaz. benim başka sınıftan (d) giren arkadaşta endüstriyelden 68 alarak kalmış bu nedir? lütfen endüstriyel sınıf 68 den kalan arkadaşlar yazsın.

Sınav sürecinde yaşanan çeşitli olumsuzluklar nedeniyle sınav sonuçlarının güvenilirliğini ciddi şekilde sorgulamaktayım. Sınavın tam zamanında yapılmaması, sistemin çökmesi, sınav sorularındaki çelişkiler ve anlamsız sorular gibi olumsuzluklar içinde sonucun doğru olma payı çok az. Bende 68 puan aldım Endüstriyelden .

Önceki cevapları görüntüle…
Muhtemelen yanlıs okundu

Bende 68 almışım endüstriyel den. Hem mail attım hemde akademi çevre kısmında talep şikayet öneri var oraya yazdım

1000010392.jpg

bence şaka yapıyorlar bu açıllama şaka

Moderatörün son düzenlenenleri:
Önceki cevapları görüntüle…
herkes düşük geldiğini yazmış ama ben emin olarak işaretledim d sınıfı kentsel 70- endüstriyel 78 almışım hatta tam tersi bekliyordum.

Sayın İlgili, kullandığınız internet browserınde dil çevri (türkçe/inglizce vb.) programını açık kullanmanızdan kaynaklanan sınav sorunlarını hata gördüğünüz tespit edilmiştir. Sınav sorularında anlam ifadesinde hata eksik hatalı bir ifade yer almamaktadır. Sınav içinde her türlü konu için iletişim bilgisi paylaşılmış olup başvuru yapmanız durumunda detaylı inceleme yapılabilirdi. Bilginize sunulur.

Bana böyle açıklama yapıldı malesef