• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

1000010392.jpg

bence şaka yapıyorlar bu açıllama şaka

Moderatörün son düzenlenenleri:
Önceki cevapları görüntüle…
Sayın İlgili, kullandığınız internet browserınde dil çevri (türkçe/inglizce vb.) programını açık kullanmanızdan kaynaklanan sınav sorunlarını hata gördüğünüz tespit edilmiştir. Sınav sorularında anlam ifadesinde hata eksik hatalı bir ifade yer almamaktadır. Sınav içinde her türlü konu için iletişim bilgisi paylaşılmış olup başvuru yapmanız durumunda detaylı inceleme yapılabilirdi. Bilginize sunulur.

Bana böyle açıklama yapıldı malesef

2022de b sınıfını alırken telafi sınavı yapmışlardı. 2023 te giren arkadaşlar varsa telafi yapildimi bilmiyorum ona görede bu sene yapılıp yapılamayacağı belli olur

Hayırlı Sabahlar,

Telafi sınavı yapılmayacakmış. Mail gönderdiler.

Önceki cevapları görüntüle…
hayır ben merak ediyorum sınava giren çevre mühendisi sayısı 10 falan mı? kimse konuşmuyor herkes sindirilmiş. endüstriyelden 68 den kalanlar olarak ayaklanmalıyız. :mad::mad::mad::mad:

Sertifika için henüz bir mesaj ya da mail gelmedi değil mi?