• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

C sınıfıyım fakat eğitim ücreti ödememiştik daha öncesinde. Yalnızca belgeye ücret alıyorlardı. Eğitim ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ?

1729229838536.png
Arkadaşlar sizde de böyle mi çıkıyor

1729584182756.png
Herkese Merhaba,
Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri için hem endüstriyel hem de kentsel sınıf için başvuruda bulundum. Ancak eğitim faaliyetlerindeki ödeme işlemlerinde, yalnızca kentsel eğitimle ilgili atanan ödemeleri görebiliyorum.Bilgisi olan var mı?

ödemeyi nasıl yapacağız?

Arkadaşlar, e-devlet üzerinden ödeme yaptıktan sonra fatura oluşturuldu şeklinde bir şey oluştu mu sizde bende sadece ödeme yapıldı yazdı ve herhangi bir mail gelmedi

Merhba arkadaşlar, Be belge için ödeme adımına geldim. Endüstriyel ve evsel için başvuru kodu oluşturdum. Fakat AATBEL'de oanyı profil sayfasında D sııfı özüküyor. Kentsel için de ödeme yapsam sorun olur mu acaba?

Merhaba, yarın başlayacak eğitim için herhangi bir bilgilendirme yapıldı mı kimseye? Bana şu ana kadar eğitimle alakalı eğitim saati vs. herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba? Bir de akademi.csb.gov.tr adresine girdiğimde ''Eğitimlerim'' kısmında ve başvurduklarım kısmında veri bulunamadı yazıyor. Herkeste mi durum bu şekilde,yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

E devlet ile giriş yaptığımda ''fatura oluşturuldu'' yazıyor. ''Ödeme yapıldı'' yazmıyor. Sorun olur mu ?