• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

tarayıcınız chrome ise -ayarlar- gizlilik ve güvenlik- site ayarları- en altta pop-up var kullanabilir olması lazım yaptınız mı

İREMDOKUR1Merhabalar, Emre Bey'in dediği gibi, Google Chrome'da geçmişi ve çerezleri temizledikten sonra, Ayarlar -> Gizlilik ve güvenlik -> Site ayarları -> En altta bulunan pop-up ayarına gidip, 'Siteler pop-up'lar gönderip yönlendirmeler kullanabilir' seçeneğini işaretledikten sonra, izin verilen sitelere AATBEL sitesini ekleyince sorun çözüldü.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-10-01 122324.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-01 122324.png
    94.9 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar, çalıştığım firmada B sınıfı AAT bulunmaktadır ve ilgili yönetmelik gereği B sınıfı AAT için en az 3 yıllık tecrübe istiyor. Fakat benim tecrübem 1 yıl. Bu konuda ne yapabiliriz?

Hiçbir şey yapamazsınız. 3 yıl doldurana kadar çalışaya devam.

Firmanız ses etmezse devam edin aynen çalışmaya. Sorun olmadan 3 yıl dolar umarım.

4 yıl eğitim al, diplomayı al ama çalışama. Mağduriyetten başka bir şey değil.

Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım işyerinde arıtma yok geri dönüşüm tesisinde çalışıyorum. Bu durumda D sınıfına başvurusu yapmak istiyorum . Çalışma bilgilerini girmem gerekiyor mu çünkü arıtma tipini soruyor. Şimdiden teşekkür ederim.

hacer_oguzMerhaba, Hacer Hanım;
Benimde çalıştığım iş yerinde arıtma tesisi yok, dolayısıyla çalışma bilgilerini girdim. Diğer ve kurum döküman kısmına dilekçe ile "atıksu arıtma tesisi işletmediğim ama belge almak istediğim" bilgisini verdim. Sonuç olarak ön başvurum onaylandı.

Merhabalar benim 1.5 yıllık arıtma tecrübem var. Fakat işten ayrıldım ve eminim evrak istesem uğraşmazlar benim yapabileceğim bir şey varmı? sgk dökümünde çevre mühendisliği gözüküyor.

Ekran görüntüsü 2024-10-04 093537.png

Bilgilerimi güncellerken sürekli buraya/başa döndürüyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözüm buldunuz?

1729064844513.png
Arkadaşlar, bu adımdan sonra başka yapmamız gereken bir durum var mı ?