• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

Eğitim dairesi başkanlığı ile iletişime geçtiğimde [email protected] adresine yaşanan sorunu mail atmamı gerektiğini söyledi arkadaşlar. sizlerin de haberi olsun.

Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sule erenArtık sistemi hackleme seviyesine geldik arkadaşlar, olacak ben inanıyorum :)
Her gün birkaç kez deniyorum fakat eğer sistemden kaynaklı bir problemle kayıt oluşturamazsak; ek süreyle kayıt sisteminin güncelleneceğini düşünüyorum. Daha önce ki yıllarda bu tarz problemlerle karşılaşılmış mıydı acaba?

sude erençalışılan yerden yazı isteniyordu tecrübem sıfır yok benim yine de doküman ekleyin diye seçenek çıkıyordu başvuru tamamlamıyordu aradım onlarda boş sayfa yükleyin dediler benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlar boş sayfa yükleyebilirler. Başvuru profilim onaylanmış benim

Merhaba, nihayet bende yapabildim arkadaşlar. Denemekten başka çaremiz yok. Bence tarayıcı ,pop-up filan hikaye. Denemeye devam.

1727448409417.pngAAT işletme tecrübem bulunmadığından dolayı D sınıfı için basvuruda bulunmak istiyorum ancak bu uyarıyı alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

Önceki cevapları görüntüle…
sude eren7 Ekim tarihine kadar ön basvurular kabul edlip edilmeyeceği belli olur.Bakanlık muhtemelen basvuru durum panelinde dönüs yapar.Sadece eksiklik bildirilmesi nedeniyle değerlendirme süreci devam eden başvurular 14 Ekim tarihine kadar sonuçlandırılır.Evet bilgi notu var.Bilgim yok maalesef.