• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

2013 yılını seçtiğimde 2012nin verilerini görmüş olmuyor muyum ? Rakamlar da tutmuyor çünkü karşılaştırdığımda

Merhaba arkadaşlar bir piyasaya süren bir firmanın merkezi birde şubesi var

aynı vergi numarası altında farklı sgk numaralarında şimdi ambalaj beyanı yapacağım.

merkez ile şube farklı illerde ambalaj beyanını şifresini hangi ilden alacağım.

- iki şifre mi alacağım tek şifre mi ?
- şubenin beyan etmesine gerek var mı yoksa sadece merkezden mi yapılıyor ?

@hepaistos
Tek vergi no mevcut, siz zaten ambalaj bildirimi yaptiginizda yazili olarak da hem merkez il mud.ne hem de subenin bulundugu il mudurlugune dilekce ile de bildirim yapacaksiniz. Sistemden de il mudurlugu merkez kapsaminda yaptiginiz beyani gorebilecek.

@Melis Kara yani formlarda beyan ettiği görülüyor ama ne kadar miktarının merkez ne kadarının şube olduğu

ya da şubenin beyan edip etmediğini anlamak zor ayıklamak zor iş. iki il çevreyi de aradım net cevap alamadım.

dilekçe ile bildirim kalktı dendi ama acaba bizi mi yanlış yönlendirdiler.

@hepaistos
Tabi oyle bir ayrim yapilmasi zor, siz boyle bir kayit tutabilirsiniz; yoksa sistemde toplam piyasaya surulen miktarlar yer alacak.
Yazili bildirim ise; 2014 yili icin yazili bildirim islemi uygulandi, yazili bildirimin kaldirilmasi yeni bir karar mi bilgim yok maalesef.

Herkese merhaba, bir sorum olacak atık ambalaj yazılım portalında excel şablonu indiremiyorum hata veriyor. elinde hazır şablon olan var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.