• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık ambalaj sistemi

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

sanayi ve ticaret sicil numaralarına ulasamadığım firmaların sanayi sicil numaraları kısmına 1 yazıyorum cünkü bos bırakınca sistem kabul etmiyor.sanayiden alıp da mücahir alan sınır dısı yada kaynakta ayrı toplama olarak girmek mantıklı gelmiyor acıkcası

@Alper Bilgin
Ek7B girişleri için sistemde login olup belge girişini yapmak için Ayı seçtikten sonra devam dedikten sonra alıyorum bu iletiyi

teşekkür ederim. bir de bu yaşandığı an tüm kullanıcılar mı alıyor bu hata iletisini merak ettim. Bizim sisteme zarar verme gibi bir lüksümüz inşaallah yoktur :)

@Alper Bilgin
Bir de Alper Bey birşey daha farkettim Ek7B sanayi girişerini yaparken arkadaşlarımın geneli de atık alınan sanayi tesislerini gruplayıp giriş kaydı oluşturuyordur. Dolayısıyla, combobox ların içine sürekli aynı sanayi sicil belge numarası vergi numarası gibi bilgileri tekil olarak girmiyorlardır. Hani comboboxta çift tıklama sonrasında daha önce girilmiş verileri görebilirkken şu an bu özellik çalışmıyor. İlk aklıma gelen tarayıcımın ayarlarında değişiklik olabileceğiydi ancak tarayıcımda değişen ayar yok şu an her seferinde bütün verileri aynı olasalar bile tekil giriş yapmak gerekmekte.

@selcuk_kucuk

Programda hıc gecmıs verılerı gostermek gıbı bısey olmadı aslında. tarayıcınızda belkı guncelleme olmusturu sızın haberınız dısında.
Eger bu bır ıhtıyacsa programa da ekleyebılırız

@Alper Bilgin
Açıkçası ben alım yaptığım yerleri gruplayıp tarayıcımın yeteneği sayesinde demek ki bunları tek tek yazmaya gerek duymadan (alım yapılan firma isimleri, sanayi sicil belge numaraları, vergi numaraları) pratik olmakta ciddi bir zaman kazanıyorum. Ancak çoğu tarayıcıda bu özellik olması lazım ben chrome kullanıyorum comboboxlara yaptığım tüm girişlere log açıp sonradan kullanmak istediğimde hemen bana yaptığım girişi hatırlatıyor insana zaman kazandırıp yanlış yaptırmıyor. İlk girişte hata yapılmadığı sürece ve tarayıcı cache belleği silinmediği sürece problemsiz çalışmakta. Bu tür bir çabaya girip bunu yapmak akıllıca mı bilemedim.

@nermin
fatura no her faturaya özgün sonuçta elle girilecek tek tek
tarihi ise tıklayıp girmiyorum veritabanı yapılarının tanıyabileceği gibi örneğin 19.10.12 şeklinde girip TAB yardımıyla comboboxlarda geziniyorum. (+ zaman tasarrufu)
chrome internet tarayıcısı sayesinde sanayi sicil no ve vergi numarası gibi kısımları tek tek girmeyip o combobox üzerine gelip tıklayıp bir seferde seçiyorum (+zaman tasarrufu)

@Mustafa DEMİR

Bu sorunun gıderılebılmesı ıcın oncelıkle beledıyenın kayıt yaptırması gerekiyor sisteme.

@mervedidemaksoy

Beledıye kayıt yaptırmasa da sıstemde gorunmesı gerekıyor. Eger aradıgınız beledıye ya da bırlıklerı bulamıyosanız bana haber verın sebebıne bırlıkte bakalım

lisanslı firmaların belgelendirme yapabilme yetkisi kaldırılıp belediyelere verilmesi söz konusuydu.2012 ambalaj atıkları belgelendirme sayfası su anda lisanslı firmaların online bildirim sisteminde açıldı.2012 ambalaj atıkları belgelendirilmesi hakkında ki son gelismelerden haberi olan ver mı acaba???

@Halil Taş

2012 ambalaj atıkları belgelendirme sayfası su anda acık evet ama sadece Belediyelere gonderebılırsınız ordan. YK ya da PS secemezsınız.
Acılma sebebı bır faturayı bırden cok beledıyeye dagıtılmasının saglanmasıdır.