• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

B.1.1 SU TÜKETİMİ

ben buraya ne yazacağım anlayamadım

Rapor dönemi içinde su tüketim miktarı (kaynak bilgisiyle birlikte) hakkında bilgi verilecektir.

@Dilara Meriç

Bir firma için kuyuya takılan sayaçtan değeri okuyarak m3 olarak B1.1.de belirttim ve bundan sonraki aylar da aradaki farka bakarak yazmayı düşündüm. Suyun tesiste nerede ve ne amaçla kullanıldığını yazdım. Açıkcası format da benim için firma bazında oturana kadar ufak tefek değişiklikler yapacağım muhtemelen...

Kuyularda fatura olmadığından sayaç en mantıklısı sanırım. Şebeke suyu kullanılan yerde evet faturadaki değere bakmak daha kolay olacaktır.

aslnda yapmamız gereken çok basit ben öyle yapıcam başlıklara bağlı işletme ile ilgili bilgileri yazıp geçicem örn. end atıksu = oluşmadığını geri devir yapıldığını muaf yazısını yazıcam.sonuçta biz yapılan herşeyi yazalımda gerisi onlara kalmış. begenmedikleri yeri söylerler mutlaka zaten

:) geçmiş olsun o zaman

daha detaylı tek tek yazacagız o zaman. aslında benim gözlemlediğim artık şu her bir çalışma atık depolama izin süreci, iç tetkikler vs gibi gfb alıyormuş gibi gfb de istenilen tüm evraklar yeniden isteniliyor yazılan tüm yazılar farklı formatlarda yeniden yazılması isteniyor. aslında gerçekte bakarsak gfb almış bir firma diğer izinler için o evrakları yazıları çevirip duruyor.

@Meltem Kekeç
:D aslına bakarsan bu yeni format iyi olacak gibi ve firmanın ne yaptığını görecek ki bunları daha sisteme yükleyeceğiz. ins hayırlısı olur. Aslında dediğin doğru gfb sürecindede bu tür bilgileri istiyorlar ya da denetime geldiklerinde de istiyorlar. Hayırlısı olsun bakalım.