• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada benim adım Aziz ve ismimle bana hitap edebilirsiniz. Etkinlik organizasyonu için ise neden olmasın :) Bunu detaylı konuşalım.

Fotoğraf eklemeyeceğim ama çörekler gerçekten harikaydı. Sıcacık ve gevrekti. Ağzınızda dağılırken müthiş lezzeti ve kokusu midenizde ve beyninizde gerçek bir haz duygusu yaratıyordu. Şimdi ben ve ekibim çok mutluyuz.

@CMNet Okuru
Son Nedir? Herhangi bir şeyin bitimi. Metafizikçiler sebep-erek deyimleri yerine kimi yerde başlangıç-son deyimlerini kullanırlar. Bu anlayışta son, başlangıca göre önceldir, çünkü onun içinde gizil olarak bulunmaktadır, bundan ötürü de onun varlık koşuludur, koşulsa koşulu olduğu şeyden mantıksal zorunluluk olarak önceldir. Son, ereksel anlayışa göre asıl başlangıç olarak ifade edilir. Şimdi sonu mu yoksa ereksel anlayışa göre başlangıcı mı merak ediyor musunuz?

ilahi boyuta geçmeden bir önceki adımı merak ediyorum:)ve işime dönüyorum bugünlük bu sayfayı bu kadar meşgul etmek yeter sanırım kendi adıma :) herkese hayırlı işler bol kazançlı gün diliyorum sinsilerden allh bizi korusun.

@Can Avşar
Az kaldı belekte yer alan otelime gitmeye Can Bey ama çalışan değil yaşayan olrak resimlemeyi düşünüyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...