• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Avşar
kasvetli bir salı günü yapılabilecek en büyük işkenceydi bu :) ara kablom yok olsaydı bende çam ormanı ve ayıların odamdan görünümü diye bir başlık atıcaktım..

@CMNet Okuru

yarın da orayı görürüz o zaman :) Antalya' ya yolunuz düşerse her zaman beklerim..

Hayalleri gerçeğe çekmenin ön hazırlığı düşünmektir. Yaratıcı düşünce bir kere başladığında kapı açılmıştır, birbirini takip eden düşünce formları sizinle bütünleşir ve bunlar siz gerçekleştirebilme erkini kazandıkça daha da güçlenir. Sizce Vanilla Sky filminde hayal ve gerçek hangisiydi? Peki benim yazdıklarım....Tasavvur edin ve karar sizin....

@Fatih Özcan

oturduğum masadan cama doğru çekim yaptım. toplantı maksatlı 2. masa var doğrudur. odanın tamamını da gönderebilirim ama daha yıkıcı olabilir :)

Bugün ofisime erken geldim. Gelirken de muhteşem sıcak çörekler aldım. Birazdan kokuyu alan herkes tabiri caizse odama damlayacak ve güne muhteşem bir kahvaltı ile başlayacağız. Herkese sıcak çöreklerle dolu bir günaydın......

Arkadaşlar, ben Adana'dan yazıyorum ve ilk CMnet toplantısını Adana'da yapalım:) ilk lokmasında bile kendinizden geçebileceğiniz ve farkında olmadan en az 3 porsiyon yiyebileceğiniz kebaplarla sizleri tanıştırmak isterim. :)

@akanitatli

ilk toplantı olmayacaktır belki ama organizasyon sürecini yönetirim derseniz eminim güzel bir etkinlik olur. Metrelik kebapların önünde pozlarla bitirirsiniz etkinliği de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...