• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları için 17:00 bazıları için 18:00'a geri sayım başladı. Ben 17:00 cılardanım. Hatta bana kalırsa bugünkü mesaim o kadar bile sürmez. Elimdeki işlere ''O.k. '' alır almaz ben kacar. Günaydınlar bu arada :D

off benim 18:00'a çok var hatta bugünü geçtim bunun yarınıda :agla: sabahtan böyle şeyler yazıp morel motivasyonumuzu bozmayınız lütfen....:mad:

bencede yarım gün olmalı, tamam iş olunca pazarda kalalım ama çoğu zaman cumartesileri sıkıntıdan patlamaya ramak kalıyor...

günaydınlar cumartesi gününden..... güne müzikle başlamanızı tavsiye ediyorum :mzkdnlmk:....yanında çay yada kahve çok iyi gidiyor :kahve:.....

@Hatice Tekcan

sizdeki bu bardak krizi bendede evde var :oops:. ara sıra kırıyorum neyseki kupamı kırmıyorum normal su bardakları ve nazar çıktı diye kendimi teselli ediyorum... :D

Cmnet cumartesiyi tatil yapmış galiba, online sayısına baktım morelim bozuldu... halbuki ne güzel enerjik başlamıştım, kendimi cumartesi stresine sokmamıştım takii online sayısı görene kadar..... KALKIN ya....:mad::mad::mad:

İçim içime sığmıyor.. hava çok güzell, güneşş, yarın pazar,tatil..:D:huhuu: herkese mutlu günler günaydınlarr :hhhhhh:

Herkese günaydın, işe geç gelelim dedik bugün azıcık.

@Hatice Tekcan

Bu önemli bir konu bence ofisi acil toplantıya çağırmakta fayda var. En azından bundan sonraki bardaklar için bu görevden kaçmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...